Aviador Kustannus

"Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta" kokoaa yhteen tunnettujen ja tuntemattomien suomalaisten henkilökohtaiset Elvis-tarinat

Jaa

16.8.2021 tulee kuluneeksi 44 vuotta rokin kuninkaan Elvis Presleyn kuolemasta ja torstaina 19.8.2021 julkaistaan ainutlaatuinen Atte Varstan kirjoittama "Elvis & minä - suomalaisten tarinoita Kuninkaasta" -kirja, joka valottaa tunnettujen suomalaisten suhdetta Elvikseen.

Atte Varstan musiikkitietokirja Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Onko ketään, joka olisi vaikuttanut musiikillaan ja elämällään yhtä moniin kuin Elvis Aaron Presley? Kun Elvis nousi 1950-luvun lopulla maailmanmaineeseen, monille sen ajan nuorille hän oli musiikillinen esikuva. Sittemmin hänestä tuli legenda, joka tunnettiin koko maailmassa pelkän etunimen perusteella ja jonka sädekehä vain kasvoi tähden kuoleman jälkeen.

Atte Varsta (s. 1969) on ollut Elvis-fani seitsenvuotiaasta. Myöhemmin hän kiinnostui Elviksen ansiosta brändin rakentamisesta ja matkusti Elviksen jalanjäljissä ympäri Yhdysvaltoja. Itse Kuningas oli tuolloin jo kuollut. Elävän Elviksen ehti nähdä vain harva suomalainen. Sitäkin useampi olisi halunnut kohdata hänet.

Kirjassa Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta tunnetut suomalaiset Dannysta Pate Mustajärveen, Frederikistä Palefaceen, Mikko Alatalosta Antti Rinteeseen, Erja Lyytisestä Aira Samuliniin ja yli 100 muuta henkilöä yhteiskunnan eri osa-alueilta kertovat omat Elvis-tarinansa. Äänensä saavat kuuluviin myös maan hiljaiset, jotka sukupolvi sukupolvelta ovat kuunnelleet ja katselleet legendan esityksiä, ehkä laulaneet mukanakin.

Kirjan julkaisua juhlistetaan 19.8. klo 17 Tuusulassa, Hotelli Gustavelundin järvenrantaterassi Pritsin terassiteltassa osoitteessa Kirkkotie 36, 04310 Tuusula. Musiikista vastaa Dan Antone Trio featuring Toni Antone. Tilaisuus järjestetään koronaturvallisuus huomioiden, ja sinne on vapaa pääsy.

VARSTA, ATTE : Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta
340 sivua
Sidottu, kovakantinen, valokuvitettu
ISBN 9789523810259
Ilmestymisaika: Elokuu 2021

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut pressikuvista voi esittää Aviadorin vs. tiedottaja Miksu Väkiparralle. Lähetämme pyynnöstä myös arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme