SDP Helsinki

Emeritusprofessori Jukka Kekkonen eduskuntavaaliehdokkaaksi

Jaa
Oikeustieteen tohtori, emeritusprofessori Jukka Kekkonen pyrkii eduskuntaan kevään vaaleissa. Kekkonen on SDP:n ehdokkaana Helsingissä.

Kekkonen on koko uransa ajan tutkinut ja opettanut oikeusvaltion ja demokratian periaatteita. Hän on myös osallistunut aktiivisesti julkiseen keskusteluun näistä teemoista.

-Suomen menestyksen kulmakiviä ovat turvallisuus, tasa-arvo ja demokratia. Kriisien aikana niistä on erityisen tärkeää huolehtia, Kekkonen korostaa.

Jukka Kekkosen mukaan Suomessa on oltava vahva julkinen hallinto, vakaa ja vahva talous sekä on varmistettava lainvalmistelun laatu. Perusoikeuksien toteutuminen oikeusvaltiossa vaatii riittävät resurssit aina puolustusvoimista, poliisiin ja oikeuslaitokseen saakka.

-Kansalaisten mahdollisuus kiinnittyä yhteiskuntaan rakentaa luottamuspohjaa, josta me kaikki hyödymme vakautena ja hyvinvointina. Oleellista on taata poliittisin päätöksin, että joka lapsella ja nuorella on mahdollisuus kasvaa turvallisessa ympäristössä ja saada laadukasta opetusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP Helsinki
SDP Helsinki
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 Helsinki

https://helsinki.sdp.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme