Vaasan kaupunki - Vasa stad

En del av Kanalbrovägen är avstängd för trafik i en vecka – det ger konsekvenser också för lokaltrafiken

Dela

En del av Kanalbrovägen är avstängd för trafik under tiden 3.5–9.5. I området görs dagvatten- och kabelarbeten och belysning och konstruktioner förnyas i samband med att cirkulationsplatsen i Liselund byggs.

Medan arbetena pågår styrs trafiken via Liselundsvägen. I området anläggs också tillfälliga övergångsställen. Invånarna i området informeras om undantagsarrangemangen husvis.

Även lokaltrafikens linjer 7 och 9 går via Liselundsvägen medan arbetena pågår och de hållplatser som finns på det avstängda området flyttas tillfälligt till nya platser. I riktning från Gamla Vasa flyttas den hållplats som finns på det avstängda området till Kanalbrovägen innan man svänger till Liselundsvägen. I riktning från Sunnanvik finns den tillfälliga hållplatsen på Liselundsvägen nära Hartman Järn.

Kontakter

Harri Granqvist
MRP Risberg Oy
tfn 0400 669 240

Bilder

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tillgänglighetsmärket är ett tecken på att likabehandling beaktas och främjas – ansök om märket hos Rådet för personer med funktionsnedsättning17.5.2021 09:29:29 EEST | Tiedote

Rådet för personer med funktionsnedsättning i Vasa har sedan år 2015 utmanat olika affärer samt andra organisationer som fungerar i offentliga utrymmen att främja tillgänglighet och jämlikhet genom att bevilja dem tillgänglighetsmärken som tecken på beaktande och främjande av tillgänglighet. Tillgänglighetsmärket förnyades i fjol för att fira tillgänglighetsdagen. Ett märke i enlighet med den nya framtoningen kan man ansöka om hos Rådet för personer med funktionsnedsättning.

Esteettömyystunnus on merkki yhdenvertaisuuden huomioimisesta ja edistämisestä – hae tunnusta Vammaisneuvostolta17.5.2021 09:29:07 EEST | Tiedote

Vaasan Vammaisneuvosto on vuodesta 2015 lähtien haastanut erilaiset liikkeet ja julkisissa tiloissa toimivat organisaatiot edistämään esteettömyyttä ja yhdenvertaisuutta myöntämällä niille esteettömyystunnuksia merkiksi esteettömyyden huomioimisesta ja edistämisestä. Esteettömyystunnus uudistettiin viime vuonna esteettömyyspäivän kunniaksi. Uuden ilmeen mukaista tunnusta voi hakea Vammaisneuvostolta.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum