Storage365 AB

En skriande brist på vinterförvaringsplatser för husbilar, husvagnar, båtar, vattenskoter, motorcyklar m.m.

Dela

En stor möjlighet till ytterligare intäkter från outnyttjade lokaler och tomtmark

Suvi Roine. Grundare av det finska företaget.
Suvi Roine. Grundare av det finska företaget.

Förvaringsbranschen "airbnb" Storage365.fi, som reformerar den finska förvaringsmarknaden, letar febrilt efter lokaler som lämpar sig för lagerverksamhet över hela landet, för att ge fastighetsägare regelbundna extrainkomster.

Under coronapandemin såldes rekordmånga husbilar, terränghjulingar, motorcyklar, vattenskotrar och båtar i Norden, detta har medfört att efterfrågan på vinterförvaring växt exponentiellt.

– Hundratals gårdar och privatpersoner i Sverige har redan hyrt ut sina lediga ladugårdar, hallar, garage och tomter genom Storage365 och får en riktigt fin regelbunden inkomst av dem, säger Suvi Roine, chef för Storage365 i Finland.

Nu finns det även möjlighet i Finland att öka sina intäkter genom att göra de lediga lokalerna användbara.

– Man behöver inte förvalta stora fastighetskomplex, Storage365.fi är också intresserad av de lediga lokalerna och marken hos lantbruksföretagare, småföretagare och privatpersoner, säger Roine.

-Det råder även en fruktansvärd brist på mark som kunde användas för vinterförvaring av båtar, särskilt i kust- och skärgårdsområden, säger Roine. Vi hjälper även till med att modifiera markytan så att den passar, fortsätter Roine.

Storage365.fi har gjort det så enkelt som möjligt att hyra lagringsutrymme. Fastighetsägaren gör en hyresannons för sin yta på webbplatsen Storage365.fi, varefter Storage365 sköter utrymmets marknadsföring, reservationer, hyresavtal, fakturering och kundsupport.

– Vi letar även efter attraktiva små lagerföretag som skulle vara intressanta köpmål, öppnar Roine upp företagets framtidsutsikter.

Nyckelord

Kontakter

Suvi RoineCOOStorage365.fi

Suvi Roine har lång erfarenhet av internationell marknadsföring och kommunikation. Förutom produktion av kommunikationsstrategier och produktreklammaterial arbetade hon på Nokia bl.a. i Kina, i teamet som ansvarade för utvecklingen av försäljnings- och marknadsföringslösningar på den asiatiska marknaden.

Suvi har studerat ekonomi och juridik vid University of Edinburgh i Skottland, och har även varit bosatt i Schweiz och USA. Som passionerad seglare har Suvi korsat Atlanten och gör mycket ensamseglingar.

Tel:0405553605suvi.roine@storage365.fi

Bilder

Suvi Roine. Grundare av det finska företaget.
Suvi Roine. Grundare av det finska företaget.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Storage365 AB
Axel Johansson gata 4
754 50 Uppsala

Storage365.fi är en marknadsplats för alla typer av lagringsutrymmen. Företaget grundades i Sverige i november 2016 och dess kommersiella verksamhet startade i oktober 2018. Det första lagret i Finland öppnades i november 2022 i källaren i Amers tidigare huvudkontor på Mäkelänkatu.

Storage365 har kända investerare, till exempel har Sveriges mest kända internationella fotbollsstjärna varit med sedan företaget grundades.