Expomark

Energia 2020 -tapahtuma siirtyy syksylle 2022

Jaa

Energia-alan suurtapahtuma Energiamessut järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2022 Tampereella. Syy ajankohdan siirtoon on tapahtuma-alan jatkuvasti muuttuva tilanne, joka on vaikuttanut monien tapahtumien toteuttamissuunnitelmiin. Energiamessujen järjestäjä on Expomark Oy.

Energiamessut järjestettiin viimeksi 2018 Tampereella.
Energiamessut järjestettiin viimeksi 2018 Tampereella.

”Haluamme varmistaa laadukkaan ja kansainvälisen energiatapahtuman kaikille osallistujille. Siirtopäätös syntyi hyvässä yhteistyössä näytteilleasettajien kanssa ja edelliskerran kävijöille tekemämme kyselyn perusteella. Nykyinen matkustustilanne rajoittaa sekä kotimaisten että kansainvälisten kävijöiden vierailua tapahtumassa”, sanoo Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Tapahtuman tarkka ajankohta vahvistuu myöhemmin. Näytteilleasettajien osallistuminen siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan.

Energiamessut on Suomen suurin energia-alan tapahtuma. Joka toinen vuosi järjestettävä kolmipäiväinen tapahtuma on suunnattu energian tuotannon ammattilaisille, energiayhtiöiden ja -teollisuuden edustajille, valmistavalle teollisuudelle sekä isojen julkis- ja teollisuuskiinteistöjen energiaratkaisuista päättäville. Energiamessut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2018.

Energiamessut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa syksyllä 2022. www.energiamessut.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Expomark Oy, Tomi Niemi, 040 765 6248, tomi.niemi@expomark.fi

Kuvat

Energiamessut järjestettiin viimeksi 2018 Tampereella.
Energiamessut järjestettiin viimeksi 2018 Tampereella.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Expomark
Expomark
Puistokatu 2-4 C
40100 JYVÄSKYLÄ

010 830 0800, asiakaspalvelu@expomark.fihttps://expomark.fi

Expomark Oy järjestää teollisuuden ja terveyden alan merkittäviä ammattitapahtumia ja -messuja yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme Suomen Messujen tytäryhtiö, toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Expomark

Apuväline 2019: Apuvälineen oikea käyttö mahdollistaa yhdenvertaisen arjen ja osallisuuden aitoja kokemuksia8.11.2019 06:00:00 EET | Tiedote

”Apuvälineen oikeanlainen käyttö mahdollistaa käytännössä parempaa elämänlaatua. Kun on saanut vaikkapa pyörätuolin käyttöön oikeaa ohjeistusta ja se on mahdollisimman ergonominen, sen kanssa ulos kodista lähteminen ja asioiden hoitaminen on paljon helpompaa. Ja kun arjen osallistuminen on mielekkäämpää, se toki vaikuttaa itsenäiseen elämään, itsetuntoon ja omakuvaan”, Validia Kuntoutuksen vertaisohjaaja ja liikunnanohjaaja Markku Poikela alleviivaa apuvälineen oikean käytön merkitystä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme