Energiavirasto

Energiavirasto hakee energianeuvojia maakuntiin

Jaa

Mediatiedote 11.1.2019. Energiavirasto hakee alueellisen energianeuvonnan toteuttajia maakuntiin. Alueellisen energianeuvonnan tavoitteena on antaa puolueetonta tietoa energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian lisäämiseen. Energianeuvonnalla pyritään sekä laajentamaan tietoutta energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian lisäämisen keinoista että tuomaan energianeuvontaa helposti kohderyhmien - kuluttajien, kuntien ja pk-yrityksien - saataville kussakin maakunnassa.

Tuleville energianeuvojille tarjotaan käyttöön Energiaviraston rahoituksella Motiva Oy:n tekemiä energiatehokkuuden ja uusiutuvaan energian edistämiseen tehtyjä materiaaleja. Tavoitteena on mm., että energianeuvojat edistäisivät kuntien ja pk-yritysten energiakatselmuksien toteuttamista ja auttaisivat myös sitä kautta energiatehokkuussopimuksien toimeenpanossa.

Energiavirasto kilpailuttaa energianeuvonnan kuhunkin 18 maakuntaan (pl. Ahvenanmaa) seuraavaksi neljäksi vuodeksi, sisältäen option kahteen lisävuoteen.

Tietoa kilpailutuksesta

Energiavirasto on julkaissut hankintailmoituksen ja tarjouspyynnön aiheesta Alueellinen energianeuvonta. Hankinta on jaettu 18 osa-alueeseen maakuntien mukaan. Tarjoaja voi tarjota yhtä, kahta tai kolmea osa-aluetta.

Hankintailmoitus on julkaistu osoitteessa: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-000529.

Tarjouspyyntö on saatavilla Hanki-palvelussa osoitteessa: https://hanki.tarjouspalvelu.fi/hanki.

Tarjouspyyntödokumenttien lataaminen ja tarjouksen jättäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen Hanki-palveluun. 

Tarjousten vastaanottamisen määräaika on 15.2.2019 klo 12.00.

Tarjoajilla on mahdollisuus esittää tarjouspyyntöä ja tarjousmenettelyä koskevia kysymyksiä. Kysymykset tulee lähettää Hanki-palvelussa välilehdellä "Kysymykset ja vastaukset". Lisätietokysymykset on lähetettävä 23.1.2019 klo 12:00 mennessä. Hankintayksikkö pyrkii vastaamaan kysymyksiin 4.2.2019.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Energiavirasto
Energiavirasto
Lintulahdenkuja 4
00530 HELSINKI

029 5050 000http://www.energiavirasto.fi

Energiavirasto toimeenpanee suomalaista ja eurooppalaista energia- ja ilmastopolitiikkaa. Tehtävämme toteutamme valvomalla ja edistämällä energiamarkkinoiden toimintaa ja ilmastotavoitteiden toteutumista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Energiavirasto

Päästöoikeuden hinnannousu ohjaa uusiutuvan energian edistämistä22.1.2019 08:00:00 EETTiedote

Sähkön ja päästöoikeuksien hinnannousun taustalla vaikuttaa monien muiden tekijöiden ohella EU:n ja Suomen ilmastopolitiikka. Hinnannousun seurauksena uusiutuvan energian syöttötariffien tukitasot ovat romahtaneet. Syöttötariffijärjestelmään ei enää hyväksytä uusia voimaloita ja jatkossa tukien tulee perustua kilpailuun. Energiavirasto käsittelee parhaillaan uusiutuvan energian tarjouskilpailun tarjouksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme