Schneider Electric

Enerz Group ja Integrio Oy ovat Schneider Electricin uudet Master-tason EcoXpertit™ Suomessa

Jaa
  • EcoXpert™ on Schneider Electricin koulutettu kumppani, joka on erikoistunut EcoStruxure™-teknologiaan ja mahdollisuuksiin, joita teknologia tarjoaa yhteisille asiakkaille.
  • Kumppanuusohjelman korkeimman eli Master-tason sertifiointi vaatii koulutusohjelman läpäisyä ja vankkaa, todennettua kokemusta vaativien järjestelmien toteutuksesta.
  • Kumppanuusohjelma takaa, että Schneider Electricin EcoStruxure-kumppaneilla on aina käytössään uusin tieto ja osaaminen.

Tiedote, 22.3.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistuneen Schneider Electricin kumppanuusohjelma EcoXpert Partner Program yhdistää Schneider Electricin ja eri alojen ratkaisutoimittajien maailmanlaajuisen verkoston. Kumppanuusohjelma tarjoaa monitasoista asiantuntijakoulutusta ja antaa arvokasta osaamista ja taitoja, joita tarvitaan älykkäämpien rakennusten ja kotien luomiseen. EcoXpert-kumppanit auttavat Schneider Electricin EcoStruxure™-järjestelmien käyttöönotossa kaikkialla maailmassa.

Ensimmäiset suomalaiset yhteistyökumppanit, jotka ovat saavuttaneet ohjelman korkeimman Master-tason sertifioinnin kiinteistöautomaation saralla, ovat kiinteistöjen energiatehokkuusratkaisujen tarjoaja Enerz Group sekä kiinteistönhallintajärjestelmien, modernin talotekniikan ja rakennusautomaation asiantuntijayritys Integrio Oy. Yritykset edustavat kiinteistöautomaation huippuosaamista.

Tunnustettua Master-tason osaamista

EcoXpert-sertifioinneilla varmistetaan, että Schneider Electricin yhteistyökumppaneilla on aina uusin tieto ja osaaminen EcoStruxure-järjestelmästä. EcoXpert-kumppanit ovat joko kiinteistöautomaatioon, turvallisuuteen, sähkönjakeluun ja -hallintaan tai palveluihin keskittyviä ratkaisutoimittajia. Kiinteistöautomaation sertifioinneissa painotetaan kiinteistön toiminnan, energiatehokkuuden ja viihtyisyyden osaamista.

Master-tason sertifiointi edellyttää, että kumppaniyrityksen asiantuntijat ovat osallistuneet tarkkaan määriteltyyn koulutusohjelmaan ja heillä on vankka kokemus järjestelmien toteutuksesta. Lisäksi yrityksen tulee täyttää tietyt liiketoiminnalliset vaatimukset.

– Meille master-tason sertifiointi on tärkeä tunnustus huippuosaamisestamme ohjelmisto- ja laitetoimittajan suunnalta. Hyvin moni yrityksessämme on toiminut nykyisen EcoStruxure Building Operationin parissa jo ennen kuin sitä oli edes lanseerattu Suomessa. Tällä sertifioinnilla voimme viestiä myös yhteistyökumppaneillemme, niin nykyisille kuin tulevillekin, entistä vahvemmin osaamis- ja soveltamistasostamme globaalilla mittapuulla tarkasteltuna. Tavoite säilyttää master-tason sertifiointi pitää lokaalitkin pyörät pyörimässä osaamisen kehittämisen ja ylläpidon suhteen, kun järjestelmä jatkuvasti kehittyy, sanoo Integrio Oy:n toimitusjohtaja Tomi Sammalniemi.

– Kumppanuusohjelma on mahdollistanut Enerzille jatkuvan tuen Schneider Electricin puolelta. Samalla henkilöstömme osaaminen on kehittynyt ja pysynyt korkealla tasolla, minkä ansiosta olemme pystyneet reagoimaan voimakkaaseen digitalisaation murrokseen. Enerzin tavoitteena on olla teknologian kärjessä ja tuottaa laadukkaita järjestelmiä, ja Schneider Electricin kumppanuusohjelma tukee tätä tavoitetta vahvasti, sanoo Enerz Groupin toimitusjohtaja Rene Zidbeck.

– On hienoa saada ensimmäiset kaksi suomalaista kumppania osaksi huippuosaavaa EcoXpert Master -verkostoa. Olemme tehneet Enerz Groupin ja Integrio Oy:n kanssa yhteistyötä jo pidemmän aikaa, ja molemmat ovat ehdottomasti alansa huippuosaajia. Yritykset ovat olleet toteuttamassa useita edistyksellisiä kohteita Schneider Electricin teknologioita käyttäen, sanoo myyntijohtaja Timo Peltola Schneider Electricin kumppanimyynnistä.

Kansainvälinen kumppanuusohjelma luo vahvan verkoston

EcoXpert-kumppaniohjelman ansiosta Schneider Electricillä on maailmanlaajuinen verkosto sertifioituja järjestelmäintegraattoreita, joilla on taattua asiantuntemusta energian- ja kiinteistönhallinnasta sekä energiatehokkuudesta. Verkostossa on yli 4 000 kumppania yli 75 maassa.

EcoXpert-kumppanit saavat ohjelmasta runsaasti etuja: ammatillisen osaamisen kehittymistä, valmennusta Schneider Electricin uusimpien teknologioiden ja ratkaisujen hyödyntämiseen, mahdollisuuden yhteisbrändäykseen sekä globaalin EcoXpert-yhteisön, mikä luo uusia ja laajempia projektiyhteistyömahdollisuuksia.

Lue lisää EcoXpert-kumppaniohjelmasta: https://www.se.com/fi/fi/partners/ecoxpert/

Lisätietoja:

Timo Peltola, myyntijohtaja, kumppanimyynti, Schneider Electric, puh. 040 826 0591, timo.peltola@se.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Tomi Sammalniemi, Integrio Oy:n toimitusjohtaja.
Tomi Sammalniemi, Integrio Oy:n toimitusjohtaja.
Lataa
Rene Zidbeck, Enerz Groupin toimitusjohtaja.
Rene Zidbeck, Enerz Groupin toimitusjohtaja.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Loviisan Asuntomessujen Lilla Hygge on kuin luotu älykotoiluun1.6.2023 13:28:38 EEST | Tiedote

Tiedote, 1.6.2023 – Kirjailija Hannele Lampelan ja psykoterapeutiksi opiskelevan Markus Lampelan perheen unelmien kotikaupunki löytyi puolitoista vuotta sitten Loviisasta, joka sijaitsee meren rannalla Porvoon ja Kotkan puolivälissä. Loviisassa oli perheen kaipaamaa idyllistä tunnelmaa, jota löytyy myös heidän vakituisesta lomakohteestaan Kalajoen hiekkasärkiltä. Elokuussa Lampelat pääsevät muuttamaan uuteen kotiinsa Loviisanlahden itäiselle rannalle, mutta sitä ennen heidän talonsa Lilla Hygge on osa vuoden 2023 Asuntomessuja. Messualueena on tänä vuonna Kuningattarenranta, josta on vain lyhyt kävelymatka Loviisan historialliseen vanhaan kaupunkiin ja keskustaan. Messualueella on pientaloja, rivitaloja, kerrostalo ja jopa kelluvien asuintalojen kortteli, jossa on tilaa yhdeksälle kelluvalle kodille. Lampeloiden tie asuntomessujen rakentajaperheeksi kulki pienen mutkan kautta. – Minua kiehtoi ajatus messutalosta, joten vakoilin messujen verkkosivuja ja taivuttelin Markusta suunnitelman

Innovatiivinen APC Smart-UPS Ultra on ratkaisu hybridi-IT-ympäristöjen haasteisiin25.5.2023 11:43:53 EEST | Tiedote

Kompakti APC Smart-UPS Ultra 5kW on alan kevyin 2U-kokoinen 1-vaiheinen 5 kW:n UPS. APC Smart-UPS Ultra hyödyntää seuraavan sukupolven puolijohde- ja litiumioniteknologiaa, mikä helpottaa IT-laitteistolle tarkoitetun tilan tehokasta käyttöä. Tiedote, 25.5.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistuneen Schneider Electricin 1-vaiheinen 5 kW:n APC™ Smart-UPS™ Ultra on innovatiivinen ratkaisu hybridi-IT-infrastruktuurin haasteisiin. APC Smart-UPS Ultra -sarjan uusin lanseeraus Suomessa hyödyntää EcoStruxure™-ratkaisua etävalvontaan, -hallintaan ja -palveluihin. APC Smart-UPS Ultra 5kW on alan ensimmäinen 2U-kokoinen 1-vaiheinen 5 kW:n UPS, ja litiumioniakkujensa ansiosta se on myös markkinoiden kevyin teholuokassaan. – Reunalaskenta yleistyy kovaa vauhtia, ja hybridi-IT-ympäristöjä hallinnoivat ammattilaiset kaipaavat tehokkaampia ja joustavampia ratkaisuja kokonaiskustannuksiltaan alhaisempaan hintaan. APC Smart-UPS Ultra 5 kW vastaa asiakkaiden haasteisiin ja reunalask

Mediakutsu: Loviisan Asuntomessut, mediatilaisuus 25.5.202323.5.2023 08:12:00 EEST | Kutsu

Älykkäitä ja ekologisia talokohteita Asuntomessuilla Tervetuloa Loviisan asuntomessualueelle tutustumaan älykkäisiin ja ympäristöystävällisiin talokohteisiin. Schneider Electric on tuottanut ratkaisuja kahteen messualueen kohteeseen, Lilla Hyggeen ja Villa Auroraan. Dekotalo Lilla Hygge on kaksikerroksinen puutalo, joka on suunniteltu nelihenkisen perheen tarpeisiin. Perheen arkea helpottamassa on Wiser-älykotijärjestelmä, joka tuo hallittavuutta talon toimintoihin. Wiseriin on muun muassa liitetty valaistuksenohjaus, jota voi ohjata puhelimella ja perinteisesti seinäpainikkeista. Wiserin avulla taloon voi luoda erilaisia valaistustiloja. Asukkaiden arkea helpottamaan on esimerkiksi asennettu aamiaiskaappiin älykäs pistorasia, jolla voi ohjata keittiön kaikkia laitteita. Älykästä ja skaalautuvaa Wiseria on helppo päivittää tulevaisuudessa vastaamaan aina sen hetkisiä tarpeita. Villa Aurora on hirsitalo, jonka tuleville asukkaille ekologisuus on tärkeä arvo. Talossa on hyödynnetty ELKO

Mediakutsu: Energiamurroksen liiketoimintamahdollisuudet ti 23.5. Espoossa2.5.2023 15:59:28 EEST | Kutsu

Innovation Day Suomi 2023, Espoo Tiistai 23.5.2023 klo 9.00–15.00 Minkälaisia liiketoimintamahdollisuuksia energiamurros tuo mukanaan? Muuttuvassa energiaympäristössä toimiminen vaatii enemmän kuin uusien energialähteiden käyttöönottoa. Digitalisaatio ja sen mahdollistama energiankäytön optimointi on tehtävä osana vihreää siirtymää, josta voi tulla yksi tärkeimmistä Suomen talouden vetureista. Schneider Electricillä on ilo kutsua median edustajat Innovation Day Suomi 2023 -tapahtumaan tiistaina 23. toukokuuta kello 9–15 kuulemaan energiamurroksen mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Tapahtuma järjestetään Schneider Electricin pääkonttorilla Espoon Leppävaarassa. Tutustu päivän ohjelmaan täältä. Osallistua voit myös vain osaan päivästä. Tapahtumassa järjestetään myös medialounas, jossa voit tavata aiheen huippuasiantuntijoita. Innovation Day -tapahtumassa Danske Bankin Jaakko Jukarainen puhuu vastuullisuuden korostumisesta rahoituksessa ja OX2:n Veli-Pekka Alkula kertoo energiamuutokses

Easy UPS 3-Phase Modular on skaalautuva ja helppokäyttöinen 3-vaiheinen varavoimajärjestelmä26.4.2023 12:29:30 EEST | Tiedote

Modulaarinen 3-vaiheinen UPS-järjestelmä ja sen Live Swap -tehomoduulit turvaavat pieniä ja keskisuuria datakeskuksia ja liiketoimintakriittisiä sovelluksia. Järjestelmä tarjoaa luotettavaa, skaalautuvaa varakapasiteettia ja luokkansa tasaisinta tehonsyöttöä kompaktissa koossa. Schneider Electricin Green Premium -merkki takaa pienemmän ekologisen jalanjäljen. Tiedote, 26.4.2023 – Energianhallinta- ja automaatioratkaisujen digitalisaation edelläkävijä Schneider Electric on tuonut markkinoille kestävän ja vakaan Easy UPS 3-Phase Modular -varavoimajärjestelmän. Se suojaa kriittisiä prosesseja ja laitteita varmistamalla häiriöttömän sähkönsyötön, ja tarjoaa samalla riippumattoman kolmannen osapuolen sertifioiman Live Swap -ominaisuuden tehomoduuleille. Easy UPS 3-Phase Modular on saatavilla 50–250 kW:n teholuokissa, ja se mahdollistaa skaalautuvan N+1-kytkennän. Järjestelmä on EcoStruxureTM-yhteensopiva, joten sitä voi valvoa etänä. Easy UPS 3-Phase Modular kuuluu Schneider Electricin Gree

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme