Enmac Oy

Enmac Oy ostaa MAB Powertecin energia-, ympäristö- ja elinkaaripalveluihin keskittyvän liiketoiminnan

Jaa

Vaativia asiantuntijapalveluita, teknistä suunnittelua, tuotekehityspalveluita sekä turvarakenteita ja räätälöityjä järjestelmätoimituksia toteuttava asiantuntijayritys Enmac Oy vahvistaa tehdyllä liiketoimintakaupalla palvelutarjontaansa energia- ja prosessiteollisuuden projekti-, asiantuntija- ja ympäristöpalveluissa.

”Enmacin strategian olennaisena osana on kasvun tavoitteleminen siten, että toimintamme laatu sekä asiakkaidemme arvostama asiantuntijuus voidaan säilyttää ja niitä pystytään edelleen vahvistamaan. Uskomme MAB Powertecin asiantuntijoiden tuovan merkittävän vahvistuksen nykyiseen osaamiseemme sekä mahdollistavan laajempien kokonaisuuksien tarjoamisen asiakkaillemme energia- ja prosessiteollisuuden projekteissa.”, kertoo toimitusjohtaja Juha Ritala.

Liiketoimintakaupan myötä Enmac palvelee asiakkaitaan vahvistuneella palvelusisällöllä. Erikoisosaaminen laajentuu energiapalveluihin voima- ja lämpölaitoksille, ympäristöpalveluihin ja vaatimustenmukaisuuden arviointiin sekä elinkaaripalveluihin teollisuudelle.

”Tämä liiketoiminnan strateginen muutos vahvistaa henkilöstömme mahdollisuuksia kehittyä ja toimia alansa huipulla. Asiantuntijamme saavat laajemmat työkalut käyttöönsä ja Enmacin osaavien ammattilaisten kanssa palvelut vahvistuvat edelleen. Tämän järjestelyn avulla pystymme vastaamaan laajemmin asiakkaidemme tarpeisiin.”, toteaa MAB Powertecin toimitusjohtaja Marko Borg.

Toivotamme uudet kollegamme innolla tervetulleiksi vahvistamaan tiimiämme!

Yhteyshenkilöt

Enmac Oy
toimitusjohtaja Juha Ritala
puh. 045 657 9213
juha.ritala@enmac.fi
www.enmac.fi

MAB Powertec Oy
toimitusjohtaja Marko Borg
puh. 040 556 1067
marko.borg@mabpowertec.fi
www.mabpowertec.fi

Tietoja julkaisijasta

Enmac Oy
Yliopistonkatu 60 A
33100 TAMPERE

http://www.enmac.fi

Enmac Oy on vaativia suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, turvarakenteita ja järjestelmätoimituksia toteuttava asiantuntijayritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Tampereella, Kotkassa, Porissa ja Raumalla. Yhtiön liikevaihto on noin 7,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 85 teknisen alan ammattilaista. www.enmac.fi & www.ensuredsafety.fi

MAB Powertec on Tampereella toimiva osaava ja laaja-alainen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa projekti-, asiantuntija- sekä ympäristöpalveluita energia-alalle ja muille teollisuuden aloille. www.mabpowertec.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.