Mieli ry

Ennakkokutsu medialle: Mitkä asiat kuormittavat suomalaisten mieliä koronakeväänä? Tule kuulemaan mielenterveysjärjestö MIELI ry:n teettämän tuoreen kyselyn tulokset 31.3.

Jaa

Miten poikkeuksellinen aika on vaikuttanut suomalaisten mielenterveyteen ja mitkä asiat meitä kuormittavat? Ennakkotietojen mukaan muutos neljän vuoden takaiseen tilanteeseen on merkittävä. Mikä on mielenterveyden asiantuntijoiden näkemys tilanteesta?

Tilaisuus järjestetään verkossa ja lähetämme toimituksiin linkin striimiin 29.3.2021. Tapahtuma avaa kevään Mielinauha-kampanjan ja tilaisuudessa haastatellaan myös kampanjan tähtiartistia.

Aika: keskiviikko 31.3.2021 klo 13.00–14.00.

Paikka: Livestriimi verkossa, linkki lähetetään toimituksiin 29.3.2021.

Ilmoittautuminen: Tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

TILAISUUDEN OHJELMA

Avaus

Viestintäjohtaja Katja Kannonlahti, MIELI Suomen Mielenterveys ry.

Kuormittavuuskyselyn keskeiset tulokset

Mieli ry:n toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi kertoo tuoreen kyselyn tuloksista. Tietoja verrataan myös vuonna 2017 toteutetun kyselyn tuloksiin ja MIELI ry:n asiantuntijat kertovat näkemyksistään.

Mieli ei näy ulospäin, mutta sen voi kuulla

Tähtiartisti kertoo, miksi hän lähti mukaan Mielinauha-kampanjaan. 

Vartti kysymyksille

Toimittajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatissä tilaisuuden aikana sekä tilaisuuden päätteeksi. Kyselyn tulokset toimittajien käytettävissä tilaisuuden jälkeen.

Lisätiedot:

Katja Kannonlahti, viestintäjohtaja
puh. 040 620 2207
katja.kannonlahti@mieli.fi

MIELI Suomen Mielenterveys ry tekee työtä mielenterveyden edistämiseksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. MIELI ry puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Järjestö koordinoi valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia. 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Mieli ry
Mieli ryTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mieli ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme