Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 13.12.2022

Jaa

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan seuraava kokous pidetään tiistaina 13. joulukuuta klo 16.15. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla.

Esityslistalla on muun muassa kasvatuksen ja koulutuksen toimialan vuoden 2023 tulosbudjetti.

Lautakunnan kokouksen päätöstiedote julkaistaan kokouksen päätyttyä toimialan verkkosivuilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna-Kaisa Talvensaari
viestintä- ja markkinointipäällikkö
kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
hanna-kaisa.talvensaari@hel.fi
puh. 09 310 15964

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 7.2.20233.2.2023 10:31:29 EET | Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan seuraava kokous pidetään tiistaina 7. helmikuuta klo 16.15. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla. Lautakunnalle esitetään muun muassa Helsingin suomen- ja ruotsinkielisen työväenopiston opiskelijoilta perittävät maksut, ehdot ja maksujen alennusperusteet 1.8.2023 alkaen samoin kuin avustukset vapaaseen sivistystyöhön vuodelle 2023. Vuoden 2023 avustuksille ei ole asetettu erillistä teemaa, vaan avustuksilla tuetaan koronapandemiasta toipuvia avustuksen saajia. Tilahankkeista lautakunnalle esitetään hyväksyttäväksi osoitteeseen Kalevankatu 48 toteutettavien päiväkotitilojen tarveselvitys sekä lausunto osoitteeseen Paciuksenkatu 19 toteutettavien päiväkotitilojen hankesuunnitelmasta. Lautakunnan kokouksen päätöstiedote julkaistaan kokouksen päätyttyä toimialan verkkosivuilla.

Helsingfors stad delade ut gratis menstruationsprodukter på hösten 2022 – erfarenheterna var goda18.1.2023 15:24:24 EET | Tiedote

Helsingfors stad genomförde ett tre månader långt pilotförsök med utdelning av gratis menstruationsprodukter i fyra stadsdrivna läroanstalter, det vill säga i den finska grundskolan Hiidenkiven peruskoulu (årskurserna 6–9), det finska gymnasiet Sibelius-lukio, Tölö gymnasium och det finska yrkesinstitutet Stadin ammattiopistos enhet vid Filpusvägen. Försöket gick under namnet ”Gratis mens”.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme