Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote kasvatus- ja koulutuslautakunnan 11.4. kokouksesta

Jaa

Kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 11.4.2023 klo 16.15.

Lautakunnan esityslistalla on mm.

  • Toimialan tilojen asukaskäytön tilavuokrien ja majoitushintojen muutos 1.8.2023 alkaen. Toimiala luovuttaa hallinnassaan olevia koulujen, oppilaitosten, päiväkotien ja leikkipuistojen tiloja asukaskäyttöön iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi yhdistykset ja yritykset voivat hakea koulu- ja oppilaitostiloja myös majoituskäyttöön lapsille, nuorille ja majoitusta tarvitseviin suuriin tapahtumiin. Esitys koskee asukaskäytön päivitettyjä tilavuokria ja majoitushintoja.
  • Lausunto Eiranrannan väistötilapaviljonkien (Eiranranta 1) muutostöiden hankesuunnitelmasta kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaostolle.
  • Vartiokylän peruskoulun ja päiväkodin uudisrakennuksen (Seulastentie 10) tarveselvitys.
  • Lausunto Kontulan ala-asteen koulun ja päiväkodin (Rintinpolku
    4) perusparannuksesta ja laajennuksesta kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaostolle. Lisäksi esitys koskee päätöstä päiväkodin perustamisesta toteutettaviin tiloihin.
  • Lausunto osoitteessa Abraham Wetterin tie 15 sijaitsevan lasten päiväkoti Kirsikkapuiston ja daghemmet Killingenin korvaavan päiväkodin hankesuunnitelmasta.

Kokouksen esityslista 

Kokouksen päätyttyä julkaisemme päätöstiedotteen lautakunnan verkkosivuilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mervi Kopomaa-Weymarn (6.4.2023)
yksikön päällikkö
viestintäpalvelut
p. 040 3344628
mervi.kopomaa-weymarn@hel.fi


Hanna-Kaisa Talvensaari
viestintä- ja markkinointipäällikkö
viestintäpalvelut
p. 040 7581572
hanna-kaisa.talvensaari@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Uusi laadunarviointijärjestelmä Valssi tukee varhaiskasvatuksen kehittämistä1.6.2023 16:07:29 EEST | Tiedote

Valssi on Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen, Karvin tuottama kansallinen varhaiskasvatuksen digitaalinen laadunarviointijärjestelmä, jolla voidaan arvioida varhaiskasvatuksen toimintakulttuurin vahvuuksia ja kehittämiskohteita. Helsinki on päässyt etulinjassa kokeilemaan Valssia jo kevään aikana Karvin järjestämän pilotin myötä. Kevään pilotissa on Helsingissä ollut mukana kymmenen yksikköä sekä suomenkielisessä että ruotsinkielisessä varhaiskasvatuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme