Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Ennakkotiedote: Kulttuuri- ja kirjastojaosto kokoontuu 23.11.2021

Jaa

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuuri- ja kirjastojaoston 23.11.2021 kokouksen esityslista on julkaistu.


Esityslista on luettavissa Helsingin kaupungin verkkosivuilla, mistä löytyvät myös tiedot kulttuuri- ja kirjastojaoston jäsenistä ja varajäsenistä.

Kulttuurijaoston puheenjohtaja on Sirpa Asko-Seljavaara (Kok.).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sari Lehikoinen
viestintäasiantuntija
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
puh. (09) 31085504, 050 5188720

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kulttuuri- ja kirjastojaosto päätti vuoden 2022 suurimmista avustuksista sekä 1,3 miljoonan euron avustushaun avaamisesta iäkkäiden ihmisten kulttuuritoimintaan7.12.2021 19:45:54 EET | Tiedote

Jaosto päätti kokouksessaan 7.12.2021 muun muassa yli 50 000 euron taide- ja kulttuuriavustuksista, taiteen perusopetuksen toimijoiden toiminta-avustuksista, laitosavustuksista ja monivuotisista toiminta-avustuksista. Lisäksi kulttuuri- ja kirjastojaosto teki päätöksen 1,3 miljoonan euron avustushaun avaamisesta iäkkäiden ihmisten kulttuuritoimintaan.

Päätöstiedote: Kulttuuri- ja kirjastojaosto 7.12.20217.12.2021 19:37:23 EET | Tiedote

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuuri- ja kirjastojaoston 7.12.2021 kokouksen päätöstiedote on julkaistu. Kokouksessa päätettiin muun muassa yli 50 000 euron taide- ja kulttuuriavustuksista, taiteen perusopetuksen toimijoiden toiminta-avustuksista, laitosavustuksista ja monivuotisista toiminta-avustuksista. Lisäksi kulttuuri- ja kirjastojaosto teki päätöksen 1,3 miljoonan euron avustushaun avaamisesta iäkkäiden ihmisten kulttuuritoimintaan.

Päätöstiedote: Liikuntajaosto 7.12.20217.12.2021 18:43:45 EET | Tiedote

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaoston 7.12.2021 pidetyn kokouksen päätöstiedote on julkaistu. Kokouksen asialistalla olivat mm. liikuntajaoston lausunto kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan 2022 tulosbudjetista ja toimintasuunnitelmasta, vuoden 2022 helsinkiläisurheilijan, nuoren helsinkiläisurheilijan, valmentajan ja urheiluseuran palkitsemisten valintakriteerit sekä liikunnan vuoden 2022 laitosavustukset.

Den anrika Georgsgatans simhall renoveras för att bli ännu mer kundorienterad30.11.2021 10:54:09 EET | Tiedote

Den nyklassiska och stämningsfulla Georgsgatans simhall som byggdes på 1920-talet kommer att undergå en grundrenovering och servicereform under de närmaste åren. Reformen syftar till att utveckla simhallens tjänster så att de blir ännu mer kundorienterade och miljövänligare. Stadsbor och kunder erbjuds möjlighet att påverka framtida reformer redan under slutet av året och våren 2022.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme