Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Ennakkotiedote: Kulttuuri- ja kirjastojaoston kokous 12.11.2019

Jaa

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja kirjastojaoston 12.11.2019 pidettävän kokouksen esityslista on julkaistu.

Kokouksen esityslista on luettavissa Helsingin kaupungin verkkosivuilla, mistä löytyvät myös tiedot kulttuuri- ja kirjastojaoston jäsenistä varajäsenineen.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

  • Taide- ja kulttuuriavustukset 2019, 6. jako
  • Kehittämisavustukset vuodelle 2020
  • Taiteen perusopetuksen kehittämisavustukset vuodelle 2020
  • Helsingin mallin hankeavustukset vuodelle 2020

Kokouksen 12.11.2019 esityslista verkossa:
https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kulttuuri-ja-vapaa-aika-kulttuuri-ja-kirjastojaosto-asiakirja?year=2019&ls=11&doc=KUVA_2019-11-12_Kujau_5_El

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jussi Kaisjoki
yksikön päällikkö, viestintä- ja markkinointipalvelut
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
p. 09 310 29870

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kirjastojen, kulttuurikeskusten, museoiden, liikunta- ja nuorisopalveluiden avautuminen ja kesäleirien ja –kurssien alkaminen20.5.2020 17:15:00 EESTTiedote

Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan tilat ja suurin osa palveluista ovat olleet suljettuina Suomen hallituksen linjausten mukaisesti maaliskuun puolivälistä lukien. Kesäkuun alusta alkaen kirjastot, kulttuurikeskukset, sisä- ja ulkoliikuntapaikat, museot ja nuorisotilat avautuvat vaiheittain ja kesäleirit ja -kurssit käynnistyvät. Osa kirjastoista on laajemmin auki kuin normaalikesinä ja ulkona toteutuvaa kesätekemistä nuorille on enemmän kuin aiemmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme