Red Bull Finland

Ennennäkemättömän kova Counter-Strike turnaus Suomeen – Red Bull Flick tekee paluun

Jaa

Kansainvälinen Red Bull Flick CS:GO-turnaus tekee paluun ja tuo suuren maailmanfinaalin Suomeen. Viime kaudella valtavan suosion kerännyt Red Bull Flick -turnaus tullaan tänä vuonna pelaamaan yli 35 maassa ja yli 60 000 pelaajan voimin. Kausi tulee huipentumaan Helsingissä 20-21.11. pelattavaan Red Bull Flick Helsinki Pro Invitational -maailmanfinaaliin.

Turnauksen logo
Turnauksen logo

Amatöörijoukkueet saavat paikan turnauksesta kansainvälisen karsintamenettelyn kautta ja saavat turnauksessa vastaansa maailman parhaita ammattilaisjoukkueita. ENCE tulee isännöimään kansainvälisiä huippujoukkueita, sillä ENCE on jo varmistanut osallistumisensa turnaukseen. Joukkueet tulevat olemaan maailmanrankingin osalta kovimpia, mitä suomessa on ikinä nähty. Joukkueet julkaistaan kesän ja syksyn mittaan.

Kaikille avoimessa Red Bull Flick CS:GO -turnauksessa, pelaajat ottavat toisistaan mittaa viidellä täysin uudella kartalla. Karttojen ja pelimuodon suunnittelussa on panostettu nopeatempoiseen peliin ja tavoitteena on ollut kehittää pelimuoto, jossa eritasoiset pelaajat voivat ottaa toisistaan mittaa tasavertaisesti.

Red Bull Flickin kausi alkaa huhtikuussa ja huipentuu LAN-finaaleihin marraskuussa

Suomessa karsintoja tullaan pelaamaan kahdessa erässä ja ne ovat kaikille avoimia. Karsintaturnaukset pelataan FACEIT-palvelussa verkon välityksellä ja syksyn finaaliturnaukset LAN-ympäristössä yleisön edessä. Spring Qualifier karsintaturnaukset pelataan 17-18.4. ja huipentuvat 24-25.4. pelattavaan karsintafinaaliin. Fall Qualifier pelataan 2-3.10. ja huipentuu 9-10.10. pelattavaan karsintafinaaliin. Karsintafinaalit näytetään suorana ISTVssä ja Twitchissä.

Karsintaturnauksien voittajat kohtaavat lokakuun karsintafinaalissa, jonka voittaja etenee suoraan maailmanfinaaliin, eli Red Bull Flick Helsinki Pro Invitational -turnaukseen. Kolme muuta finaalijoukkuetta etenevät 19.11 pelattavaan Red Bull Flick Nordic Final -turnaukseen, johon saapuu joukkueita Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Tämän turnauksen voittaja saa myös kutsun Helsinki Pro Invitationaliin, jossa se tulee kohtaamaan ammattilaisorganisaatiot. Sekä Nordic Final, että Helsinki Pro Invitational tullaan pelaamaan LAN-turnauksena Helsingissä.

ENCE tulee isännöimään kansainvälisiä huippujoukkueita, sillä ENCE on jo varmistanut osallistumisensa turnaukseen. Joukkueet tulevat olemaan maailmanrankingin osalta kovimpia, mitä Suomessa on ikinä nähty. Tapahtumaan tullaan myymään lippuja ja joukkueet julkaistaan kesän ja syksyn aikana.

Uudistettu turnausformaatti

Vuoden 2021 turnausta varten on kehitetty viisi täysin uutta karttaa, jotka kaikki eroavat pelattavuudeltaan sekä aseistukseltaan, tarjoten erilaisia haasteita pelaajille. Kartat eroavat huomattavasti normaalisti pelattavista kartoista ja pelimuoto tuo uudenlaisen lähestymiskulman peliin.

"Red Bull Flick on todella nopeatempoinen pelimuoto. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä maailman parhaat amatöörit Helsingissä yhdessä todella kovien ammattilaisjoukkueiden kanssa. On kaiken lisäksi mahtavaa, että finaalit saadaan järjestetty LAN-turnauksena, se tuo aina ekstralatausta pelaamiseen. Uskon, että amatöörijoukkueilla on hyvä mahdollisuus päihittää ammattilaisorganisaatiot ja voittaa koko turnauksen" ENCEn markkinointipäällikkö ja entinen kilpapelaaja Joona "natu" Leppänen kommentoi.

Turnaukseen ilmoittautuminen

Red Bull Flick -turnaukseen voi ilmoittautua FACEIT-palvelun kautta, sekä osoitteesta www.redbull.fi/flick Turnaukseen osallistuakseen on oltava vähintään 16-vuotias. Ilmoittautuminen on maksutonta.

Karsintaturnauksien voittajille on luvassa tuotepalkintoja SteelSeriesiltä sekä AOCltä. Red Bull Flick Helsinki Pro Invitationalin voittajalle on luvassa merkittävä palkinto, jonka arvo julkaistaan syksyllä.

Turnauksen mediakumppanina toimii Ilta-Sanomat, joka näyttää karsintaturnaukset sekä maailmanfinaalin suorana ISTV:ssä ja Twitchissä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Isak Kullman
isak.kullman@redbull.com

Kuvat

Turnauksen logo
Turnauksen logo
Lataa
Red Bull Flick -turnauksen karsintamenettely
Red Bull Flick -turnauksen karsintamenettely
Lataa
Red Bull Flick -karsintaturnausten pelitapa
Red Bull Flick -karsintaturnausten pelitapa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Red Bull Finland
Red Bull Finland
Kaikukatu 4
00580 HELSINKI

http://www.redbull.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Red Bull Finland

Suomalaisilla jalkapalloilijoilla mahdollisuus kohdata Neymar – Maailman suurin harrastejalkapalloturnaus saapuu Suomeen11.3.2021 12:00:00 EET | Tiedote

Brasilialaisen jalkapallotähden Neymarin nimeä kantava, Red Bull Neymar Jr’s Five saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Maailman suurimman harrastejalkapalloturnauksen karsintoja järjestetään neljällä eri paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa. Jokaiseen karsintaturnaukseen mahtuu 64 joukkuetta, joista kaksi parasta joukkuetta jatkavat Helsingissä 6. kesäkuuta pelattavaan finaaliin.

KUTSU MEDIALLE: Kesän rankin juoksukilpailu palaa Lahden suurmäkeen 29. elokuuta25.8.2020 11:30:00 EEST | Tiedote

Red Bull 400 -ylämäkijuoksukilpailu järjestetään kolmantena vuotena peräkkäin Lahden suurmäessä lauantaina 29.8.2020. Loppuunmyytyyn tapahtumaan on ilmoittautunut 1500 urheaa juoksijaa, jotka lähtevät ottamaan mittaa itsestään, toisistaan ja legendaarisesta Lahden suurmäestä. Kisassa nähdään myös ammattiurheilijat Jonne Koski ja Eero Ettala. ISTV näyttää tapahtuman suorana lähetyksenä.

Red Bull 400 palaa Lahteen elokuun lopussa – ISTV näyttää kesän rankimman juoksutapahtuman suorana lähetyksenä!21.8.2020 08:00:00 EEST | Tiedote

Red Bull 400 -ylämäkijuoksukilpailu järjestetään kolmantena vuotena peräkkäin Lahden suurmäessä lauantaina 29.8.2020. Loppuunmyytyyn tapahtumaan on ilmoittautunut 1500 urheaa juoksijaa, jotka lähtevät ottamaan mittaa itsestään, toisistaan ja legendaarisesta Lahden suurmäestä. Kisassa nähdään myös ammattiurheilijat Jonne Koski ja Eero Ettala. ISTV näyttää tapahtuman suorana lähetyksenä.

Elias "Jamppi" Olkkonen ja Aleksi "allu" Jalli haastavat amatööripelaajat Red Bull Flick CS:GO -turnauksen finaalissa20.5.2020 14:00:03 EEST | Tiedote

Huiman suosion saavuttaneen Red Bull Flick CS:GO -turnauksen finaalit pelataan tulevana lauantaina 23.5 kello 14:00 alkaen. Finaaliturnauksen voittaja kohtaa haastefinaalissa ENCEn kaksikon, jonka muodostaa Elias "Jamppi" Olkkonen ja Aleksi "allu" Jalli. Voittaja saa myös paikan Euroopan finaalissa, jonka voittajat pääsevät pelaamaan muita ammattilaisjoukkueita vastaan ja taistelemaan 20 000 euron voittopotista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme