Osuuskauppa Hämeenmaa

Entistä nopeampaa asiointia uudistuneessa Okeroisten Salessa

Jaa

Sale Okeroisten remonttiavajaisia vietetään huomenna torstaina 28. marraskuuta. Remontissa uusittiin muun muassa myymäläkalusteita ja kassa-aluetta. Lisäksi myymälä sai pikakassat ja paistopisteen.

Osuuskauppa Hämeenmaa on kehittänyt kuluvana vuonna erityisen vahvasti palveluverkostoaan niin toimipaikkojen kuin uusien palveluiden osalta. Nyt uudistusvuorossa oli Lahden Okeroisten Sale-myymälä.

– Näkyvimmät muutokset asiakkaille ovat uudet pikakassat ja paistopiste, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen sanoo.

Totutusta poiketen paistopiste rakennettiin kassa-alueen yhteyteen.

– Se tulee palvelevan kassan taakse. Kassa-alueella on nyt myös kaksi pikakassaa, kertoo Kivinen.

Asiakaslähtöisyys kärkenä nykykonseptin myymälässä

Okeroisten Salen asiakkaat ovat toivoneet myymälään nopean evään tuotteita sekä nopeaa ja sujuvaa asiointia.

– Olemme kuunnelleet herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita, ja nyt toteutimme niitä, Sale Okeroisten myymäläpäällikkö Jenni Jäppilä sanoo.

– Sujuvaan asiointiin on vastattu pikakassoilla, ja tuotevalikoima on tarkastettu asiakaslähtöisemmäksi. Myös teollisten kalusteet on uudistettu nykykonseptin mukaisiksi.

Uudistetun myymälän avajaisia vietetään tulevana torstaina 28.11. Avajaispäivänä on tarjolla Sinuhen leipää ja kakkukahvit klo 9 alkaen. Asiakasomistajaneuvoja on paikalla klo 9–17.

Uudistunut Sale Okeroinen (Kiekkokatu 4, Lahti) palvelee asiakkaitaan maanantaista perjantaihin klo 7–22, lauantaisin klo 8–22 ja sunnuntaisin klo 9–22.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, 050 373 9887
Osuuskauppa Hämeenmaa, myymäläpäällikkö Jenni Jäppilä, 050 359 2902

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Lahden Seurahuone tarjoaa turvallisemman hotellivierailun8.7.2020 13:47:23 EESTTiedote

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone investoi uusien hotellihuoneiden lisäksi myös uudenlaiseen puhtauteen ja turvalliseen hotelliasiointiin. Virusten ja bakteerien leviämistä kosketuspinnoilta ehkäistään huolellisen siivouksen ja muiden toimenpiteiden lisäksi nyt myös nanoteknologiaan perustuvalla uudella suomalaisella innovaatiolla, katalyysipinnoituksella. Pintahygieniaratkaisuja tarjoavan Nanoksi Finland Oy:n pintojen katalyysikäsittely onkin ensimmäinen laatuaan, joka toteutetaan suomalaisessa hotellissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme