Erica Sauvala aloittaa Uudenmaan pelastuslaitosten projektipäällikkönä

Jaa

Uudenmaan pelastuslaitosten (HIKLU) johtajat valitsivat yhteisen projektipäällikön tehtävään Erica Sauvalan Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Erica Sauvala aloittaa tehtävässään 1.10.2020. Sauvalalla on palotarkastajan virka Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella. 

-  Odotan, että pääsen kehittämään HIKLU-laitosten toimintaa, yhtenäisiä toimintatapoja ja vaikuttamaan siihen, että kaikilla on parhaat mahdolliset työkalut oman työn tekemiseen. Olen todella innoissani lähdössä tekemään tätä työtä, Sauvala sanoo.

HIKLU-alueen projektipäällikkö toimii pelastuslaitosten johtajien tukena yhteistyön kehittämisessä ja toiminnan ohjaamisessa. Hän osallistuu HIKLU:n uuden organisaatio- ja toimintamallin kehittämiseen ja sen toimeenpanoon. Projektipäällikkö toimii muun muassa koordinaattorina, viestin välittäjänä ja yhteistyön mahdollistajana niiden Uudenmaan pelastuslaitosten työryhmien välillä, joissa on osallisena yhteensä noin 150 henkilöä neljältä eri laitokselta. Projektipäällikkötoimii myös tiiviissä yhteistyössä sisäministeriön, Kumppanuusverkoston ja muiden pelastuslaitosten kanssa.

Uudenmaan pelastuslaitokset tekevät tiivistä yhteistyötä palveluverkostonsa yhtenäistämiseksi. Tästä esimerkkinä ovat alueen yhteinen riskianalyysi ja rakenteeltaan yhtenäiset palvelutasopäätökset. Lisäksi alueella on yhtenäistetty taksat ja maksut. Muita tärkeitä yhteisiä alueita ovat asiakaspalvelun ja linjausten yhtenäistäminen erityisesti onnettomuuksien ehkäisyssä sekä pelastustoiminnan ja sen johtamisen yhtenäistäminen koko Uudenmaan alueella.

Projektipäällikön yhteystiedot:

Erica Sauvala
p. 040-359 1880
erica.sauvala@vantaa.fi

Lisätietoja:
Pelastuskomentaja
Jani Pitkänen
p. 050-433 69 05

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

5G drone-palvelua kokeillaan ympäristönhoidon töissä Helsingissä - tavoitteena sujuvoittaa töitä ja vähentää CO2-päästöjä8.9.2020 11:54:50 EESTTiedote

Helsingin kaupungin rakentamispalvelu Stara ja Helsingin kaupungin pelastuslaitos kokeilevat parhaillaan uudenlaista drone-palvelua yhteistyössä Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö Forum Virium Helsingin kanssa. Tavoitteena on sujuvoittaa ympäristönhoidon sekä pelastuslaitoksen töitä ja samalla vähentää kaupungin CO2-päästöjä.

Avotulen teko on tarkoin säädeltyä Uutelassa ja muilla kaupungin ulkoilualueilla7.8.2020 16:08:25 EESTTiedote

Helsingin kaupungin alueella tulenteko on sallittua ainoastaan tulentekoon varatuilla paikoilla. Itä-Helsingissä Uutelan ulkoilualueella on kesän aikana poltettu nuotioita paikoilla, joilla se ei ole sallittua. Kaikenlainen tulenteko kyseisellä ulkoilualueella on kielletty, lukuun ottamatta opaskarttaan merkittyjä keittokatoksia, jotka sijaitsevat Nuottaniemessä ja Niemenapajalla. Myös alueella sijaitsevilla viljelypalstoilla on kaikenlainen avotulen teko kielletty.

Kaupungin ensimmäinen kärkiyksikkö käyttöön Ruosilankujan pelastusasemalla6.8.2020 09:57:39 EESTKutsu

Konalan Ruosilankujalla on otettu käyttöön Helsingin ensimmäinen oma kärkiyksikkö. Tämä uudenlainen pelastusyksikkö on kahden hengen pelastusyksikkö, joka mahdollistaa palveluverkon kasvattamisen pienemmillä henkilöresursseilla ja kevyemmällä asemarakentamisella. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tutustumaan kärkiyksikköön tiistaina 11.8. kello 10-11 osoitteessa Ruosilankuja 3.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme