Erica Sauvala aloittaa Uudenmaan pelastuslaitosten projektipäällikkönä

Jaa

Uudenmaan pelastuslaitosten (HIKLU) johtajat valitsivat yhteisen projektipäällikön tehtävään Erica Sauvalan Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Erica Sauvala aloittaa tehtävässään 1.10.2020. Sauvalalla on palotarkastajan virka Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella. 

-  Odotan, että pääsen kehittämään HIKLU-laitosten toimintaa, yhtenäisiä toimintatapoja ja vaikuttamaan siihen, että kaikilla on parhaat mahdolliset työkalut oman työn tekemiseen. Olen todella innoissani lähdössä tekemään tätä työtä, Sauvala sanoo.

HIKLU-alueen projektipäällikkö toimii pelastuslaitosten johtajien tukena yhteistyön kehittämisessä ja toiminnan ohjaamisessa. Hän osallistuu HIKLU:n uuden organisaatio- ja toimintamallin kehittämiseen ja sen toimeenpanoon. Projektipäällikkö toimii muun muassa koordinaattorina, viestin välittäjänä ja yhteistyön mahdollistajana niiden Uudenmaan pelastuslaitosten työryhmien välillä, joissa on osallisena yhteensä noin 150 henkilöä neljältä eri laitokselta. Projektipäällikkötoimii myös tiiviissä yhteistyössä sisäministeriön, Kumppanuusverkoston ja muiden pelastuslaitosten kanssa.

Uudenmaan pelastuslaitokset tekevät tiivistä yhteistyötä palveluverkostonsa yhtenäistämiseksi. Tästä esimerkkinä ovat alueen yhteinen riskianalyysi ja rakenteeltaan yhtenäiset palvelutasopäätökset. Lisäksi alueella on yhtenäistetty taksat ja maksut. Muita tärkeitä yhteisiä alueita ovat asiakaspalvelun ja linjausten yhtenäistäminen erityisesti onnettomuuksien ehkäisyssä sekä pelastustoiminnan ja sen johtamisen yhtenäistäminen koko Uudenmaan alueella.

Projektipäällikön yhteystiedot:

Erica Sauvala
p. 040-359 1880
erica.sauvala@vantaa.fi

Lisätietoja:
Pelastuskomentaja
Jani Pitkänen
p. 050-433 69 05

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Uudenlaisia paikkatieto- ja tilastomenetelmiä hyödynnetty asuinrakennuspalon riskin mallintamisessa10.12.2020 08:57:31 EETTiedote

Asuinrakennuspalojen määrä ja vahingot ovat jo pitkään olleet Helsingissä laskusuuntaiset, mutta asuinrakennuspalot aiheuttavat kaupungissa edelleen merkittävän henkilö- ja omaisuusvahinkoriskin. Helsinkin kaupungin pelastuslaitoksen julkaisusarjassa on julkaistu suomenkielinen tiivistelmä filosofian maisteri Sara Todorovićin pro gradu -tutkielmasta. Tutkielma valmistui kesällä 2020 ja sen aiheena olivat asuinrakennuspalon riski ja siihen vaikuttavat tekijät Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme