QualityDesk

Erinomaista johtamista edistävä suomalainen QualityDesk Oy keräsi yli 200 000 euron rahoituksen kansainvälistymiseen

Jaa

Lead-sijoittaja on suomalainen Impact Venture Builder -sijoitusyhtiö Fiil Good, joka sijoittaa yhtiöihin, jotka pyrkivät toiminnallaan ratkomaan yhteiskunnallisia ongelmia, ja parantamaan ympäristön ja/tai ihmisten hyvinvointia. Muihin sijoittajiin kuuluu muun muassa Sofokus Ventures, joka sijoittaa skaalautuviin digitaalisiin tuotteisiin ja palveluihin.

Vuonna 2017 perustettu QualityDesk Oy loi SaaS-pohjaisen sovelluksen organisaatioiden henkilöstön kehittämiseen ja johtamiseen. Sovelluksen avulla arvioidaan omaa ja tiimin toimintaa ja kehitetään sitä valmentavan johtamisen keinoin.

Johto ja HR saa sovelluksesta kokonaiskuvan organisaation johtamiseen, joka on tärkeää varsinkin etäjohtamisen yleistyessä. Kohderyhmään lukeutuvat isot ja keskisuuret organisaatiot, joille uusi Saas-palvelu tarjoaa markkinoiden helpoimman ja tuloksekkaimman tavan arvioida ja kehittää toimintaa. 

QualityDeskin SaaS-palvelu perustuu perustajien omakohtaiseen kokemukseen asiakaspalvelukeskusten toiminnasta kaikissa rooleissa, puhelinmyyjänä, valmentajana, kouluttajana, tiiminvetäjänä ja johtajana. 

”Meidän neljän founderin intohimo on hyvä johtaminen. Olemme itse toimineet contact centereissä, ja tiedämme mistä siellä kenkä puristaa. Nyt olemme tuoneet markkinoille uuden SaaS-palvelun, joka tuo contact centerien johtamisprosessit nykypäivään ja täysin mullistaa henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyden kehittämisen”, iloitsee yhtiön toimitusjohtaja Sakari Taitonen. 

QualityDeskin yhden perustajan Ville Mikkosen mukaan ”Missiomme ja lupauksemme on: QualityDeskin avulla saat parempaa johtamista. Tämän olemme todenneet asiakkaidemme kanssa, mutta myös omassa toiminnassamme. Suutarin lapsella oli sittenkin kengät!”

Yhtiö on saanut vahvan jalansijan Suomen markkinoilla, ja on aloittanut kansainvälistymisen Ruotsista, missä ensimmäiset kansainvälisten suomalaisyritysten ruotsalaiset toimipisteet ovat jo ottaneet palvelun käyttöönsä. QualityDeskiä käytetään myös jo globaalisti aina Intiaa myöten.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

QualityDesk
Rautatienkatu 21 B
33100 Tampere

http://www.qualitydesk.fi

QualityDesk Oy on luonut QualityDesk-sovelluksen, joka on ketterä operatiivisen johtamisen työkalu. Sen avulla johtaminen on helppoa ja tavoitteet saatutetaan ja strategian toteutuminen varmistetaan. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.