Kustannusosakeyhtiö Otava

Erityisherkkyys voi olla supervoima - tehtäväkirja erityisherkille

Jaa

Mietitkö, miksi reagoit voimakkaasti ympäristön ääniin tai valoihin? Saavatko ikävät uutiset sinussa aikaan syvällisiä tunnepurkauksia? Eläydytkö voimakkaasti toisten huoliin ja havainnoitko ympäristöäsi jatkuvasti? Suvi Bowellanin erityisherkille tarkoitettu tehtäväkirja auttaa hahmottamaan omaa erityisherkkyyttä paremmin.

Otavalta elokuussa ilmestyvä Erityisherkän päiväkirja ei kuitenkaan ole mikä tahansa tehtäväkirja. Se toimii itsetutkiskelun apuvälineenä, kannustajana ja tarvittaessa lohduttajanakin. Sen sivuille voi purkaa tuntemuksiaan ja saada samalla lempeitä muistutuksia omista hienoista ominaisuuksista.

Kannustavien tekstien ja omaa voimaa lisäävien harjoitusten avulla erityisherkkä voi muistaa joka päivä, että hänellä on supervoima käytössään. Erityisherkillä on luontainen kyky pohdiskella asioita syvällisesti. 

Suvi Bowellan on tehnyt pioneerityötä hyvinvoinnin parissa jo vuosia. Hän työskentelee kouluttajana, luontaishoitajana ja kirjoittajana. Hänen Ihana herkkyys –kirjansa ilmestyi 2018 ja tehtäväkirja jatkaa samaa aihetta. 

Itsekin erityisherkkä Bowellan tietää, miten suuri voimavara herkkyys voi olla. Bowellan on auttanut vuosittain satoja ihmisiä voimaan henkisesti ja fyysisesti paremmin. 

Suvin vinkit: Näin opit arvostamaan erityisherkkyyttäsi:

  • Arvosta itseäsi ja pidä hyvinvoinnistasi huolta
  • Tunnista hyvät ominaisuutesi
  • Luo elinympäristö, jossa herkkyys on voimavara
  • Pyri kohti tasapainoa ja hyvältä tuntuvaa elämää

Tehtäväkirja ilmestyy 22.8.

Tekijöiden haastattelupyynnöt ja kirjan pdf-vedokset: eeva.louko@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@otava.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Sinä voit vaikuttaa. Tekoja nyt! -kirjan julkaisua juhlitaan IG Livessä torstaina 14.5. klo 19.0011.5.2020 09:32:00 EESTTiedote

Tuore Tekoja NYT! -tietokirja on ensiaputeos akuuttiin maailmantuskaan kaikille, joita huonot uutiset ahdistavat. Mitä voin tehdä torjuakseni ilmastonmuutosta tai puuttuakseni syrjintään? Kuinka autan säilyttämään luonnon monimuotoisuutta tai käyn keskustelua jakautuneessa maailmassa? Teoksen teemoista puhutaan Otavan Instagramin livelähetyksessä torstaina 14.5.2020 klo 19.00.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme