Toimihenkilöliitto ERTO

ERTO jatkaa lakkoa Suomen Kennelliitossa 18.10. saakka

Jaa

Toimihenkilöliitto ERTO on tänään ilmoittanut jatkavansa 2.9. alkanutta lakkoa Suomen Kennelliitossa 18.10. saakka.

Suomen Kennelliitossa alkoi syyskuun alussa lakko, jota on tänään päätetty jatkaa 18.10. asti, ellei asiassa sitä ennen saavuteta sovintoa.

ERTOn tavoitteena on uusia Kennelliiton yrityskohtainen työehtosopimus yleisen työmarkkinalinjan mukaisesti. Työnantaja ja Palvelualojen työnantajat Palta kuitenkin kieltäytyvät solmimasta työehtosopimusta.

”Tilanne ei valitettavasti ole muuttunut eli työnantaja ei edelleenkään suostu sovintoon. Emme vaadi muuta kuin yhdenvertaista ja reilua kohtelua eli yleisen linjan mukaista ratkaisua. Emme suostu tekemään kennelliittolaisille Suomen huonointa diiliä, sanoo ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen.

Lisätietoja:

Juri Aaltonen, 040 553 8536

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja Juri Aaltonen
040 553 8536
juri.aaltonen@erto.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Toimihenkilöliitto ERTO
Toimihenkilöliitto ERTO
Asemamiehenkatu 4
00520 Helsinki

09 613 231http://www.erto.fi

Toimihenkilöliitto ERTO on yksityisen palvelusektorin asiantuntijatehtävissä työskentelevien ammattiliitto. ERTOn noin 15 000 jäsentä edustavat muun muassa seuraavia aloja: logistiikka, markkinointiviestintä, digimedia, sosiaali- ja terveysala, henkilöstöpalveluala, tietotekniikan palvelut, matkailu-, liikunta- ja kulttuuripalvelut sekä taloushallinto. ERTO on osa Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:ta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Toimihenkilöliitto ERTO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme