Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo julkaisee jatkossa kerran viikossa koronavirus-altistusluvut varhaiskasvatuksessa ja oppilaitoksissa

Jaa

Espoon kaupunki julkaisee 20.11.2020 lähtien kerran viikossa koronavirus-altistusluvut varhaiskasvatuksessa ja oppilaitoksissa.

Emme julkaise päiväkotien tai pienten koulujen nimiä asianosaisten yksityisyyden suojaamiseksi. Kerromme altistuneiden henkilöiden lukumäärän. Tiedot päivitetään joka keskiviikko. Tiedot julkaistaan verkkosivulla kuitenkin edelleen vasta sen jälkeen, kun altistuneiden lasten huoltajat, altistunut henkilökunta sekä muiden lasten huoltajat ja muu henkilökunta ovat ensin saaneet tiedon ja altistumisketjut on jäljitetty.

Viikkorytmiin siirtyminen ei vaikuta tapaan, jolla tartuntatautiyksikkö selvittää altistustilanteita ja viestii asianosaisille. Tartuntatautiyksikkö selvittää edelleen altistuneet ja määrää tarvittaessa karanteeniin. Tietojen koostaminen kerran viikossa vapauttaa tartuntatautiyksikön ja viestinnän resursseja niiden perustehtäviin.

Ajankohtaista koronaviruksesta: 
 
Espoon kaupunki: espoo.fi/koronavirus 

HUS: https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid-19  

THL: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19 

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Espoon sivistystoimen johtaja

Harri Rinta-aho

050 428 9440

harri.rinta-aho@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi Tommi Kuukka2.7.2021 10:08:29 EEST | Uutinen

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Tommi Kuukka. Tehtävää haki 51 hakijaa, joista kuusi haastateltiin. Kehittämisjohtaja vastaa sote-palvelujen kehittämiskokonaisuudesta sekä digitaalisen ja teknologisen potentiaalin hyödyntämisestä kuntalaisten hoidossa ja prosessien hallinnassa. Kehittämisjohtaja on sosiaali- ja terveystoimen johtoryhmän jäsen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme