Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoo-päivää vietetään jälleen perjantaina ja lauantaina 30.-31.8.2019

Jaa

Vuonna 2019 Espoo-päivä järjestetään kaksipäiväisenä kaupunkijuhlana 30.-31. elokuuta. Espoo-päivä on Espoon suurin vuosittainen kaupunkitapahtuma, joka kerää vuosittain yli 70 000 kävijää eri puolelle kaupunkia levittäytyviin tapahtumiin. Kaikki Espoo-päivän tapahtumat ovat maksuttomia. Kaupunkilaiset voivat joko olla itse tekemässä tapahtumia tai olla kävijänä kokemassa uusia elämyksiä.

Ohjelmahaku alkaa maanantaina 6.5.

Espoo-päivän ohjelmaksi sopivat elämykselliset tapahtumat, jotka eivät ole uskonnollisia, poliittisia tai kaupallisia.

Ohjelmaehdotukset jätetään Espoo-päivän sivulle espoopäivä.fi. Sunnuntaihin 2.6. mennessä ilmoitetut tapahtumat ovat mukana Espoo-päivän esitteessä. Kesäkuun 3. päivästä eteenpäin ilmoitetut tapahtumat pääsevät mukaan nettisivujen ohjelmaan. Espoo-päivän ohjelmaa voi esittää mukaan tapahtumapäivään saakka.

Vuonna 2018 Espoo-päivän 244 tapahtumaa ja elämystä oli järjestämässä yli 1500 toteuttajaa eri yhteisöistä, yrityksistä ja kaupungilta.

Espoo-päivän koordinoinnista Espoon kaupungin puolesta vastaa Kaupunkitapahtumat Espoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Saara Vanhala
Tapahtumakoordinaattori
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
043 825 9147, saara.vanhala@espoo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme