Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoo-päivää vietetään virtuaalisesti ja pienimuotoisesti kohdaten 28.-29.8.2020

Jaa

Kesäkausi päättyy kuluvanakin vuonna perinteiseen Espoo-päivään, jota vietetään 28.-29.8.2020. Espoo-päivän viettoon valmistaudutaan teemalla ”vastuullisesti yhdessä” ja kaupunkipäivän tapahtumavalmistelussa paneudutaan huolellisesti ennakoivaan turvallisuuteen, Valtioneuvosten linjausten mukaisesti.

Espoo-päivää juhlitaan tänä vuonna myös virtuaalisesti. Kuva: Robert Sjöblom/Kaupunkitapahtumat Espoo
Espoo-päivää juhlitaan tänä vuonna myös virtuaalisesti. Kuva: Robert Sjöblom/Kaupunkitapahtumat Espoo

Kaupunkijuhlaa vietetään vuonna 2020 myös etänä 
 
Poikkeusaikana Espoo-päivän järjestäminen on tärkeämpää kuin koskaan. Espoo-päivän tavoitteena on vahvistaa espoolaisten yhteisöllisyyttä, joka luo toivoa ja positiivista uskoa tulevaisuuteen. Varmistaaksemme, että kaikille on mahdollisuus osallistua Espoo-päivään, kannustamme ja haastamme tapahtumajärjestäjiä ideoimaan ja toteuttamaan tuoreita ohjelmaideoita kaupunkipäivään. 

Kuinka ilmoittaa oma tapahtuma mukaan osaksi Espoo-päivää? 

Espoon suurimman vuosittaisen kaupunkitapahtuman sisältö- ja tapahtumatarjonta painottuu maksuttomiin, pienimuotoisiin asukasyhdistystapahtumiin ja verkkotapahtumiin.  

Kuluvanakin vuonna tapahtumatarjonta levittyy eri puolille Espoota ja tapahtumien toteuttamisesta vastaavat kaupunkilaiset, yhdistykset ja kaupungin omat toimijat sekä yhteistyökumppanit. 

Espoo-päivän ohjelmaan voi ilmoittaa monipuolisia ohjelmasisältöjä, jotka sopivat kaikille.  Espoo-päivän tapahtumia voi esittää mukaan aina varsinaiseen päätapahtumapäivään 28.8. saakka osoitteessa www.espoopäivä.fi  ja 15.6. mennessä ilmoitetut tapahtumat ehtivät mukaan Espoo-päivän ohjelmalehtiseen.

Espoo-päivän tuotannosta vastaa kaupungin Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut/ Kaupunkitapahtumat Espoo, joka neuvoo ja ohjaa tapahtumanjärjestäjiä ennakkoon webinaareissa muun muassa virtuaalisten etätapahtumien toteuttamiseen. Webinaarien aikatauluista saa tietoa Espoo-päivän nettisivuilta sekä sosiaalisen median kanavista Facebookista ja Instagramista/espoopaiva. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lea Rintala
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelupäällikkö
p. 046 – 877 1952
lea.rintala@espoo.fi

Sirpa Hickman
Tapahtumatuottaja
p. 040 – 550 6494
sirpa.hickman@espoo.fi

Elina Harlas
Tapahtumakoordinaattori
p. 040 – 552 8634
elina.harlas@espoo.fi

Kuvat

Espoo-päivää juhlitaan tänä vuonna myös virtuaalisesti. Kuva: Robert Sjöblom/Kaupunkitapahtumat Espoo
Espoo-päivää juhlitaan tänä vuonna myös virtuaalisesti. Kuva: Robert Sjöblom/Kaupunkitapahtumat Espoo
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta 27.5.202027.5.2020 20:13:48 EESTTiedote

Lautakunta päätti kokouksessaan mm. kielikylpyopetusta tarjoavien koulujen enimmäisoppilasmäärien ylittämisestä. Kokouksen alussa lautakunta kuuli koosteen Espoon lausunnosta koskien oppivelvollisuuden laajentamista ja maksutonta toisen asteen koulutusta. Lisäksi lautakunnalle annettiin tilannekatsaus siitä, miten Touhulan Kilon ja Laajalahden toimipisteisen yt-neuvottelut vaikuttavat Espoon varhaiskasvatuspaikkatilanteeseen.

Kaupunginhallituksen päätöksiä 25.5.202025.5.2020 18:47:43 EESTTiedote

Kaupunginhallitus päätti osavuosikatsauksen käsittelyn yhteydessä, että kaupunki laatii Taloudellisesti kestävä Espoo -tuottavuus- ja sopeutusohjelman. Tavoitteena on parantaa suunnitelmallisesti Espoon tuottavuutta ja talouden tasapainoa seuraavan valtuustokauden loppuun asti. Euromääräinen sopeutus päätetään elo-syyskuussa, kun koronan talousvaikutuksista on enemmän tietoa ja valtion päätökset rajoitusten kestosta sekä kuntien tulomenetysten ja menolisäysten kompensaatiosta ovat selvillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme