Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoo tarjoaa nuorille urheilupuiston täydeltä festaritunnelmaa

Jaa

Leppävaaran urheilupuistossa lauantaina järjestettävä Nuori Espoo Live kutsuu nuoria hengaamaan, kokeilemaan uusia juttuja, katsomaan ja kuuntelemaan! Elämyksiä on tarjolla tapahtuman ytimeen nousevassa tapahtumateltassa, kokeilu- ja pelailupuistossa sekä LIVE-lavan konsertissa.


Leppävaarassa lauantaina 26.5. klo 13-21 järjestettävän Nuori Espoo Liven sydän on Urheilupuiston aukio ja sen tapahtumateltta. Päivän aikana fiilisteltävänä on mm. tanssia, taistelulajeja, sirkusta, twerkkausta, taikuutta, beatboxausta ja stand uppia. 

Urheilupuiston aukiolle parkkeeraa myös Nuori Espoo Paku, joka kiertää koko alkavan kesän ympäri Espoota tuoden kivaa tekemistä sinne missä sitä toivotaan. Liveen paku tuo mm. sumopainia ja klassisia lautapelejä.

Aukiolle ja urheilupuistoon rakentuvassa kokeilu- ja pelailupuistossa on testattavana lajien kirjo. Rullaluistelua, kaupunkisotaa, miekkailua, tankojalkapalloa, LaserRun-ammuntaa, benjitrampoliini, skeittikoulu ja paljon muuta. Tarjontaa täydentää konttiin rakennettava virtuaalipelien maailma. 

LIVE-lavalla, heti aukion viereisellä hiekkakentällä, esiintyy iltapäivästä alkaen joukko nimekkäitä artisteja. Tapahtuma huipentuu espoolaisen laulaja-lauluntekijä Nelli Matulan esitykseen.  

15.00-15.30 Sini Yasemin
16.15-17.00 Tuure Boelius
17.30-18.15 Aste 
18.45-19.30 Janna
20.00-20.45 Nelli Matula


Nuori Espoo Liven 2018 tarkempi ohjelma. Muutokset mahdollisia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Nils Nordling
nuorisotyönkoordinaattori, kulttuurinen nuorisotyö
Espoon kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut
puh. + 35843 8257 239

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme