Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupungin henkilöstö- ja palkkahallinnon järjestelmä uudistuu

Jaa

Espoon kaupunki on hankkinut henkilöstö- ja palkkahallinnon järjestelmän palveluna Sarastia Oy:lta. Julkisomisteinen Sarastia toimii omistajiensa sidosyksikkönä ja yhteishankintayksikkönä. Espoo liittyi yhtiön osakkaaksi toukokuussa.

Espoon kaupunki tarvitsee nykyaikaisen, jatkuvasti kehittyvän henkilöstö- ja palkkahallinnon järjestelmän, joka vastaa kuntasektorin erityisvaatimuksia. Nyt käytössä olevan järjestelmän teknologia on vanhentumassa eikä versiopäivitysprojekti ole edennyt suunnitelman mukaisesti.

Kaupungin hankkima Sarastia365 HR -ratkaisu sisältää käyttöönottoprojektin, jatkuvat palvelut, henkilöstöhallinnon lisämoduulit ja Espoolle erikseen toteutettavat lisätoiminnallisuudet sekä kehittämisen.

Hankinnan ennakoitu arvo laskennalliselle neljälle vuodelle on 4,7 miljoonaa euroa.

Uusi järjestelmä otetaan käyttöön vuonna 2021.

Lisätietoja:

henkilöstöjohtaja Kimmo Sarekoski, p.050 351 5087

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme