Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupungin Itsenäisyyspäivän juhlakonsertin ilmaisliput tulevat jakoon maanantaina 4.11.

Jaa

Espoon kaupungin Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti kokoaa kaupunkilaiset yhteiseen itsenäisyyspäivän viettoon Espoo Metro Areenalle 6.12.2019 klo 14.30-16.

Ilkka Alanko ja Krista Siegfrids
Ilkka Alanko ja Krista Siegfrids

Konsertissa esiintyvät Tapiolan nuoret sinfonikot johtajanaan Erkki Lasonpalo, lapsikuoro CandoMini, jota johtaa Viena Kangas, sekä solisteina Ilkka Alanko, Krista Siegfrids, Tami Pohjola, viulu ja Aurora Marthens, sopraano. Konsertin juontaa Keijo Leppänen.

Tapahtumassa jaetaan vuoden 2019 Espoo-mitalit, joita on myönnetty Espoon hyväksi tehdystä työstä vuodesta 1972 alkaen. Koko kaupungin yhteiseksi perinteeksi muodostunut Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti järjestetään tänä vuonna 20. kerran.

Lippuja saa lippu.fi-verkkopalvelusta vuorokauden ympäri niin kauan kuin lippuja riittää. Lisäksi lippuja voi noutaa rajoitetun ajan osassa Espoon kirjastoja. Lippu.fi -verkkolipputilaukseen lisätään Lippupisteen toimitusmaksu 1€/tilaus. Lipputilaus voi maksimissaan olla 4 lippua.

Juhlakonsertin lippuja voi noutaa viidestä Espoon kirjastosta ma-ke 4.-6.11. sekä ma-ke 11.-13.11. klo 14.-18.00. Lippuja on jaossa Entressen, Ison Omenan, Kalajärven, Sellon ja Tapiolan kirjastoissa. Lippuja saa myös Näyttelykeskus WeeGeen aulapalvelusta sen aukioloaikoina 13.11. saakka.

Tilaisuus alkaa klo 14.30. Konsertti on nähtävissä myös suorana verkossa osoitteessa espoo.fi/livetapahtumat. Juhlan jälkeen tallenne on katsottavissa verkossa 5.1.2020 saakka.

Tapahtuman tuotannosta vastaa Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden Kaupunkitapahtumat Espoo.

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

espoo.fi/livetapahtumat

Yhteyshenkilöt

Tapahtuma- ja kulttuuripalvelupäällikkö
Lea Rintala
lea.rintala@espoo.fi
046 877 1952

Tapahtumakoordinaattori
Elina Harlas
elina.harlas@espoo.fi
040 552 8634

Kuvat

Ilkka Alanko ja Krista Siegfrids
Ilkka Alanko ja Krista Siegfrids
Lataa
Kuva: Robert Sjöblom
Kuva: Robert Sjöblom
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Läsåret i Esbos grundskolor och gymnasier inleds med närundervisning12.8.2020 10:01:36 EESTTiedote

Finskspråkiga grundskolor och alla gymnasier i Esbo inleder läsåret på torsdag 13.8. Eleverna i de svenskspråkiga grundskolorna börjar skolarbetet nästa veckas tisdag 18.8. Undervisningen inleds i form av närundervisning. Skolorna och gymnasierna följer Utbildningsstyrelses anvisningar om ordnande av utbildning. Utbildningsstyrelsen och övriga myndigheter uppdaterar sina anvisningar kontinuerligt. Vi följer coronavirussituationen och uppdaterar Esbo stads anvisningar enligt behov. Vårdnadshavare och studerande får mer information från skolan eller gymnasiet via Wilma.

Lukuvuosi alkaa lähiopetuksena Espoon peruskouluissa ja lukioissa12.8.2020 09:36:03 EESTTiedote

Lukuvuosi käynnistyy lähiopetuksena suomenkielisissä peruskouluissa ja kaikissa lukioissa 13.8. ja ruotsinkielisissä kouluissa 18.8. Kouluissa ja lukioissa noudatetaan Opetushallituksen määräyksiä opetuksen järjestämisestä. Opetushallituksen ja muiden viranomaisten ohjeita päivitetään jatkuvasti, kun koronatilanne muuttuu. Seuraamme tilannetta ja päivitämme kaupungin ohjeita tarpeen mukaan. Huoltajat ja opiskelijat saavat lisää tietoa koululta tai lukiolta Wilman kautta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme