Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupungin vammaispalvelut kehittää digitaalista asiakasohjausta

Jaa

Espoon kaupungin vammaispalvelut kehittää yhdessä Socfinder Oy:n kanssa hakupalvelua, joka helpottaa ja nopeuttaa työntekijän tiedonhakua silloin kun vammaispalvelujen asiakkaalle tulee löytää asumispalvelu. Digitaalisen palvelun tavoitteena on säästää työntekijän aikaa paikkahaussa ja lisätä asiakkaan saaman hoidon laatua.

”Haluamme säästää työntekijän aikaa paikkahaussa sekä helpottaa asiakkaalle sopivan palvelun löytymistä tuomalla hakutulokset esiin asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelun kautta työntekijämme saavat myös tiedon siitä, milloin yksikköön on tehty edellinen valvontakäynti. He voivat tutustua yksikön omavalvontasuunnitelmaan. Tämä helpottaa asumispalvelujen laadun valvontaa”, kaupungin vammaispalvelujen päällikkö Anu Autio kertoo.

Socfinderin algoritmi on tehty sosiaalihuollon asiakkaan tarpeita ajatellen, kun muiden kaupallisten hakupalveluiden algoritmi on rakennettu hakukonemarkkinointia silmällä pitäen. Espoon kaupungin lastensuojelu on käyttänyt digitaalista hakupalvelua lastensuojelun asiakasohjaukseen vuodesta 2019. Ja koska tulokset ovat rohkaisevia, vammaispalvelut haluaa saada samat hyödyt digitaalisesta työvälineestä kuin lastensuojelu.

Projekti on aloitettu ja pilotin pitäisi valmistua lokakuussa 2020. Pilotin valmistuttua vammaispalvelujen työntekijät voivat käyttää Socfinderin hakupalvelua, ja palveluntuottaja voi ylläpitää paikkatilannetta kätevästi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

toimitusjohtaja Hanna Pulkkinen, Socfinder Oy, p. 040 550 4676
vammaispalvelujen päällikkö Anu Autio, Espoon kaupunki, p. 043 825 9890

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Influenssarokotuksissa priorisoidaan riskiryhmäläisiä 30.11. alkaen26.11.2020 15:25:09 EETTiedote

Espoo on saamassa influenssarokotteita saman määrän kuin viime vuonna, mutta rokotteiden kysyntä on ollut aiempaa vilkkaampaa. Tästä syystä rokotetta ei ehkä valitettavasti riitä kaikille halukkaille. Työskentelemme lisärokotusten hankkimiseksi, mutta toistaiseksi rokotteita priorisoidaan siten, että mahdollisimman moni korkean riskin ryhmään kuuluva saa suojan influenssaa vastaan.

Kunderna åter nöjda med servicetorget i Iso Omena25.11.2020 14:09:59 EETTiedote

Tjänsterna på servicetorget i Iso Omena motsvarar de förväntningar kunderna har på offentliga tjänster, ansåg 87 procent av dem som svarat på servicetorgets kundnöjdhetsenkät i september–oktober. Hela 79 procent av dem som svarat anser att servicetorget ligger lägligt i köpcentret. Dessa siffror som mäter hur nöjda kunderna är i helhet har legat på samma nivå under de fyra år som servicetorget funnits.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme