Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupungin viestintäjohtajaksi Johanna Pajakoski

Jaa

Espoon kaupungin viestintäjohtajan tehtävään on valittu FM Johanna Pajakoski. Pajakoski on työskennellyt Espoon kaupungilla vuodesta 2002, ensin suomenkielisen opetuksen tulosyksikössä ja vuodesta 2005 nykyisessä konsernihallinnossa viestintäpäällikkönä.

Johanna Pajakoski.
Johanna Pajakoski.

”Espoo-tarinan keskeinen tavoite on, että espoolaisten arki sujuu. Tässä viestinnällä on tärkeä rooli”, sanoo kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä.

”Olen usein todennut, että onnistumme parhaiten silloin, kun saamme asukkaat, yritykset ja yhteisöt mukaan ja teemme yhdessä. Espoo-tarinan toimeenpano edellyttää aktiivista viestintää ja vuorovaikutusta, joten meillä riittää viestintäjohtajan kanssa yhteisiä haasteita ratkottavaksi. Meillä oli todella hyviä hakijoita viestintäjohtajaksi ja panostimme hakuprosessiin vahvasti. Johanna osoitti osaamisensa ja näkemyksellisyytensä tiukassa testissä joka vaiheessa”, Mäkelä jatkaa.

Viestintäjohtajan tehtäviin kuuluu Espoon yhteisökuvan ja maineen kehittäminen, kaupungin viestinnän ohjaaminen ja kehittäminen sekä yhteisten viestintäkanavien laadusta ja toimituspolitiikasta huolehtiminen. Viestintäjohtaja vastaa ylimmän johdon tuesta viestinnässä ja viestinnän toimista kriisitilanteissa.

Lähes 20 vuoden kokemus Espoon viestinnästä

Tuoreella viestintäjohtajalla on lähes 20 vuoden kokemus Espoon kaupungin toiminnasta ja viestinnästä. Viestinnän tehtäviä Pajakoski on ehtinyt tehdä useammasta näkökulmasta: tulosyksikön viestintäasiantuntijana, työyhteisöviestinnän parissa sekä media- ja asukasviestinnän osalta.

”Astun uuteen rooliini innostuneena ja hyvillä mielin. Espoo on minulle jo erittäin tuttu, mutta viestinnän tehtävissä olen tottunut siihen, että mielen ja aistien pitää olla jatkuvasti auki. Uuden valtuustokauden alku ja Espoo-tarinan päivitys vauhdittavat meitä hienosti uuteen aikaan”, Pajakoski kertoo.

Kaupungin viestintäjohtajana vuodesta 2006 työskennellyt Satu Tyry-Salo on jäämässä eläkkeelle ja lomailee loppukevään ajan. Pajakoski hoitaa viestintäjohtajan tehtäviä jo parhaillaan Tyry-Salon sijaisena.
Viestintäjohtajan paikka oli haettavana 2.2.−26.2.2021, ja paikkaan tuli määräaikaan mennessä 26 hakemusta.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Johanna Pajakoski.
Johanna Pajakoski.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

De nya hållbarhetsberäkningarna för Esbo är fortfarande dystra och verkligheten är ännu dystrare – det finns inga förutsättningar för att godkänna lagarna om en vårdreform14.5.2021 12:35:48 EEST | Tiedote

”Vårdreformen framskrider i en coronadimma med skygglappar för ögonen”, säger Esbos stadsdirektör Jukka Mäkelä. ”Beredarna bryr sig inte om konsekvenserna för de växande städerna. Finansministeriets nya hållbarhetsberäkning är fortfarande oroväckande, även om den direkta nedskärningen i Esbo har minskat något. I verkligheten är situationen ännu dystrare: hållbarhetsberäkningen beaktar inte att ökningen av skattefinansieringen avtar och inte heller stadens kostnader för ändringen.”

Uudet painelaskelmat Espoolle edelleen synkkiä ja todellisuus vielä synkempi – sote-lakien hyväksymiselle ei ole edellytyksiä14.5.2021 12:34:34 EEST | Tiedote

”Sote-uudistuksen läpivientiä jatketaan koronasumussa ja laput silmillä”, sanoo Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä. ”Vaikutuksista kasvaviin kaupunkeihin ei piitata. Valtionvarainministeriön uusi painelaskelma näyttää edelleen pahalta, vaikka Espoon suora leikkaus onkin vähän pienentynyt. Todellisuudessa tilanne on vielä synkempi: painelaskelma ei huomioi verorahoituksen kasvun hidastumista eikä kaupungille koituvia muutoskustannuksia.”

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme