Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupunki Helsinki Priden kumppaniksi

Jaa
Espoon kaupunki on Helsinki Priden virallinen kumppani vuonna 2023. Helsinki Pride on Suomen vaikuttavin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, joka tuo ihmiset yhteen ja tekee tilaa sateenkaaren kaikille sävyille.

Espoo-tarinan arvoissa ja toimintaperiaatteissa on määritelty, että Espoo on oikeudenmukainen, tasa-arvoinen ja yhdenvertainen. Tavoitteisiin pääseminen edellyttää konkreettisia tekoja yhdenvertaisuuden puolesta. Pride-kumppanuuden myötä saamme koulutuksia koko henkilöstöllemme yhdenvertaisuusteemoista ja vahvistamme Espoon näkyvyyttä, vetovoimaa ja elinvoimaisuutta. Pride-kumppanuus on osa tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämistä muiden toimenpiteidemme joukossa sekä organisaation oppimismatkassa.

Kaupungissa liputetaan eri toimipisteissä sateenkaaren väreillä Pride-viikon aikana. Pride-kumppanuus on voimassa ajalla 3.5.2023-30.4.2024 ja monet tapahtumat ajoittuvat vuoden eri ajankohtiin.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Esbo stads sektor för fostran och lärande skänker 500 datorer till Ukraina22.5.2023 13:45:00 EEST | Tiedote

Sektorn för fostran och lärande stöder demokratifostran i krisområdet genom att skänka 500 bärbara datorer till skolorna i staden Kryvyj Rih i Ukraina. Samarbetet mellan Kryvyj Rih och Esbo inleddes hösten 2022. Nu har 200 datorer skickats iväg, och ytterligare 300 skickas senare. Under sommaren skickas också klassrumsmöbler. Man har också sökt partnergymnasier i Esbo till lyceerna i Kryvyj Rih.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme