Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kesäseteleiden jako alkaa maanantaina

Jaa

Tänä vuonna 2000-2004 syntyneillä espoolaisilla nuorilla on mahdollisuus helpottaa kesätyönhakuaan kesäsetelillä. Espoon kaupunki maksaa espoolaisnuoren työllistävälle työnantajalle 300 euroa, ja nuoren saaman palkan tulee olla vähintään 350 euroa.

Espoon kaupunki maksaa 300 euroa työnantajalle, joka palkkaa espoolaisen nuoren töihin kesäsetelillä 1.5. - 30.9. välisenä aikana. Työpäiviä on oltava vähintään 10 ja työtunteja vähintään 50, joko yhtäjaksoisesti tai useammassa jaksossa tehtynä. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö.

Kesäseteli on vuonna 2019 tarkoitettu kaikille vuosina 2000 - 2004 syntyneille espoolaisnuorille. Nuoren on itse hankittava kesätyöpaikka.

Kesäseteleitä jaetaan maanantaista 11. helmikuuta alkaen, niin pitkään kuin niitä riittää.

Jakopaikat:

Pointti, Sellon kirjasto. 
Leppävaarankatu 9
Avoinna ma-pe 8-20, la 10-18 ja su 11-18

Ison Omenan Starttipiste
Suomenlahdentie 1, Palvelutori, 3 krs.
Avoinna ma-pe klo 14-18.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme