Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon keskuksen asiointipiste suljetaan - uusi Espoo-info avataan Entressessä

Jaa

Espoon keskuksen asiointipisteen kassapalvelut loppuvat 17.6.2022. Asiointipisteen palveluneuvojat tarjoavat neuvontaa ja digitukea vielä 30.6.2022 asti, jonka jälkeen piste suljetaan kokonaan.

Asiointipisteen korvaa palveluvalikoimaltaan hieman suppeampi Espoo-info, jossa annamme neuvontaa ja opastusta sähköiseen asiointiin. Espoo-info avataan kauppakeskus Entressen kolmannessa kerroksessa, kaupunginarkiston ja kirjaamon aulatilassa 1.8.2022.

Espoo vastaa palvelujen digitalisoitumiseen

Espoon keskuksen asiointipisteen sulkeminen ja Espoo-infon avaaminen on osa Espoon asiointipalvelujen muutosta. Kolme kuudesta Espoon kaupungin asiointipisteestä sulkeutuu vuoden 2022 aikana ja tilalle tulee toisentyyppistä palvelua.

Muutoksen taustalla on erityisesti palvelujen digitalisoituminen, sillä monet kassapalveluja vaatineet asiat hoituvat nykyisin sähköisesti. Espoo-infossa opastamme esimerkiksi, miten kaupungin laskuja voi maksaa, miten HSL-sovelluksen lataaminen ja lähiliikenteen lippujen ostaminen onnistuu, miten matkakortin saa ladattua ja miten tapahtumiin voi ostaa lippuja.

Kassa- ja myyntipalveluja ei Espoo-infossa siis ole, vaan tarjoamme digitukea eli neuvontaa ja opastusta sähköiseen asiointiin. Jatkossa kassa- ja myyntipalveluja saa Kalajärven, Leppävaaran ja Matinkylän asiointipisteistä.

Liikkuva palvelu jalkauttaa Espoo-infon asiakkaiden luo

Espoo-infon henkilöstö alkaa tehdä myös liikkuvaa palvelua. Se tarkoittaa, että viemme digitukea ja palveluneuvontaa suoraan niistä hyötyvien kohderyhmien luokse, esimerkiksi senioreiden palvelukeskuksiin.

Espoo-infojen ja liikkuvan palvelun toiminta muokkautuu vähitellen kokeilujen kautta, yhdessä asiakkaiden kanssa.

”Tarjoamme liikkuvaa neuvontapalvelua Espoo-info-nimen alla alueilla, joilta suljemme nykyiset asiointipisteet. Espoonlahdessa toiminta alkoi jo maaliskuussa, Espoon keskuksessa aloitamme elokuussa ja myöhemmin toiminta käynnistyy myös Tapiolassa. Kartoitamme parhaillaan paikkoja, joihin liikkuva neuvontapalvelumme voisi jalkautua”, kertoo asiointijohtaja Kirsi Remes.

Kerro, minne haluaisit Espoo-infon liikkuvan - vastaa Webropol-kyselyymme 

Lisätietoja

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme