Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöksiä 20.11.2019

Jaa

Lautakunta päätti, että Kuitinmäen asukkaiden terveysasemapalvelut siirretään Ison Omenan terveysasemalta Oma Lääkärisi Matinkylän väestövastuulle 1.1.2020 alkaen.

Muutoksen myötä Ison Omenan terveysasemalla on mahdollista päästä nopeammin kiireettömään hoitoon. Terveysasema pystyy myös paremmin vastaamaan väestönkasvun myötä lisääntyvään kysyntään. Oma Lääkärisi Matinkylä pystyy hoitamaan nykyistä suuremman asiakasmäärän. Kuitinmäen asukkaille lähetetään tarkempaa tietoa muutoksesta, ja he voivat halutessaan vaihtaa terveysasemaa. Muutos ei vaikuta Espoon kaupungin henkilöstömäärään.

Lapsiperheiden kotipalvelun maksuttomuuden kriteerit ja niiden vaikutusten arviointi erityisen tuen näkökulmasta

Lautakunta pyysi maksuttomuuden kriteerit uudestaan päätettäväksi siten, että maksuttomuuden kriteeristöä voidaan yhtenäistää Helsingin kanssa pitkäaikaisen vammaispalvelun piirissä olevien asiakasperheiden kohdalla.

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyslautakunnan kokousaineisto 20.11.2019    
Sosiaali- ja terveyslautakunnan kaikki esityslistat, kokousaineistot ja pöytäkirjat 
Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja Mari Ahlström, p. 043 825 6658
Terveyspalvelujen johtaja Sanna Svahn, p. 050 544 6535
Lautakunnan puheenjohtaja Saara Hyrkkö, p. 040 719 7604
Lautakunnan sihteeri, hallintopäällikkö Elina Yli-Koski, p. 046 877 1962

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

@Espoonsote Twitterissä  

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

April Jazzin syksyn klubisarja käynnistyy Näyttelykeskus WeeGeellä24.9.2020 16:53:16 EESTTiedote

April Jazzin ja Näyttelykeskus WeeGeen yhteistyössä tuottama konserttisarja tuo kotimaisen jazzin huiput museoympäristöön. Livemusiikki soi kuukauden ensimmäisinä perjantai-iltoina afterwork-hengessä, jolloin konsertteihin ja WeeGeen museoihin on vapaa pääsy. Syksyn aikana juhlitaan Elifantreen ja Riitta Paakki Quartetin levynjulkaisuja, ja nähdään muun muassa Iiro Rantalan ja Maja Mannilan uusi kotimainen kokoonpano.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme