Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon sosiaali- ja terveystoimen johtajaksi Sanna Svahn

Jaa

Espoon kaupunginvaltuusto valitsi kokouksessaan 7.12.2020 sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta vastaavaksi perusturvajohtajaksi lääketieteen tohtori Sanna Svahnin.

Kuva Espoon kaupunki
Kuva Espoon kaupunki

Svahn on työskennellyt neljä vuotta Espoon terveyspalvelujen johtajana. Aiemmin Svahn on työskennellyt Attendo Terveyspalvelut Oy:ssa terveydenhuollon johtajana. Svahnilla on lisäksi kokemusta sote-uudistuksen valmistelusta Uudenmaan liiton suoran valinnan palveluiden hankejohtajana 2017 – 2018.

– Tulevaisuus tehdään yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa. Rakennamme tulevaisuuden sote-aluetta Länsi-Uudellemaalle, vastaamme Espoon taloudellisen kestävyyden haasteisiin ja panostamme eri tasoilla digitalisaation hyödyntämiseen, linjaa Svahn alkavasta työstään.

Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala vastaa espoolaisten terveyspalveluista, perhe- ja sosiaalipalveluista sekä vanhusten palveluista. Perusturvajohtajan alaisena toimialalla työskentelee noin 4 000 työntekijää. Virka on vakinainen.

Perusturvajohtajan tehtävää kaksikymmentä vuotta hoitanut Juha Metso jää lomalle 7.1.2021 ja tämän jälkeen eläkkeelle. Svahn aloittaa tehtävässään perusturvajohtajana 1.2.2021 alkaen.

Lisätietoja: Sanna Svahn, sanna.svahn@espoo.fi, p. 050 544 6535

Kuvat

Kuva Espoon kaupunki
Kuva Espoon kaupunki
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme