Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut hakee taiteilijaa tai taiteilijaryhmää yhteisötaideteoksen toteuttajaksi

Jaa
Avoimen haun kautta valittava taideteos on osa uutta Tulevaisuustarinoita-konseptia, jonka tarkoituksena on vastata ihmisten kokemaan ilmastoahdistukseen.

Tulevaisuustarinoita-taideteoksen tavoitteena on luoda tulevaisuudentoivoa taiteen keinoin ja osallistaa kaupunkilaisia taiteen tekemiseen. Taideteoksen lisäksi tapahtuma- ja kulttuuripalvelut tarjoaa erimuotoisia tapahtumia ympäri kaupunkia koko kesän ajan.

Espoo-päiväksi (26.8.) Espoonlahteen toteutettava taideteos vastaa ilmastoahdistukseen, ja sen lähtökohtana on kestävä kehitys. Teos toteutetaan yhteistyössä kaupunkilaisten, ulkoisten kumppaneiden sekä tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden eri yksiköiden kanssa kesän 2023 aikana.

Hakuaika on 28.4.-28.5.2023. Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden koostama raati käsittelee hakemukset toukokuun viimeisellä viikolla ja julkistaa voittajan kesäkuun alussa.

Tulevaisuustarinoita-tapahtumakokonaisuus näkyy pitkin kesää Espoon tapahtumataloissa tai niiden pihoilla. Tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden toimipisteitä ovat Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa, Sellosali-musiikkitalo Leppävaarassa, Espoon keskuksen monikäyttöinen Kannusali, lasten ja aikuisten kohtaamispaikka Lasten kulttuurikeskus Aurora Järvenperässä sekä Näyttelykeskus WeeGee Tapiolassa. 

Espoon kaupunki on sitoutunut saavuttamaan YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitetta vuoteen 2025 mennessä ja olemaan hiilineutraali kaupunki vuoteen 2030 mennessä. Näiden kunniahimoisten tavoitteiden osalta Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut hakee nyt taiteilijaa tai taiteilijaryhmää toteuttamaan osallistavan kaupunkitaideteoksen, joka on Tulevaisuustarinoita-konseptin pääteos.

Lue lisää osoitteesta: espoo.fi/tulevaisuustarinoita

Linkki hakulomakkeeseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaakko Teittinen
Tuotantosuunnittelija
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
jaakko.teittinen@espoo.fi
p. 040 191 3115

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Kulttuurin tulosyksikkö vastaa Espoon kulttuuritarjonnasta ja kulttuuriprofiilista. Tulosyksikköön kuuluu viisi palvelualuetta: kaupunginkirjasto, kaupunginmuseo, kaupunginorkesteri Tapiola Sinfonietta, kulttuurin yhteyspalvelut sekä tapahtuma- ja kulttuuripalvelut.

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri

#KulttuuriEspoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme