Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon vuoden 2020 talousarviosta neuvottelutulos

Jaa

Valtuuston neuvottelutoimikunta on saavuttanut neuvottelutuloksen Espoon kaupungin vuoden 2020 talousarviosta ja taloussuunnitelmasta. Mukana sopimuksessa ovat valtuustoryhmät yhtä lukuunottamatta.

Lisärahaa päätettiin perusopetuksen ja lukion tuntiresursseihin, 2-luokkalaisten iltapäivätoimintaan ja koulunkäyntiavustajiin. Espoo-lisä on 190 euroa 2-vuotiaaksi asti ja 150 euroa 2-3 -vuotiaille. Lisämäärärahoja tulee myös vanhusten kotihoitoon ja kotona asumisen tukeen, perheiden sosiaalipalveluihin sekä lasten ja nuorten mielenterveyspalveluihin. Investointiohjelmassa Leppävaaran lukiohankkeen toteutusta aikaistetaan. Espoon keskuksen ja Espoonlahden päiväkotipaikkoja lisätään.

Neuvottelutulos nostaa kaupunginjohtajan budjettiesityksen käyttötalouden nettomenoja noin 5 miljoonalla eurolla vuonna 2020. 4,7 miljoonaa euroa kohdennetaan sivistystoimeen, 1,2 miljoonaa sosiaali- ja terveystoimeen. Teknisestä ja ympäristötoimesta vähennetään 0,5 miljoonaa ja yleishallinnosta 300 000 euroa.

Espoon valtuusto päättää talousarviosta 4.12. klo 16 alkavassa kokouksessa.

Lisätietoja:

neuvottelutoimikunnan puheenjohtaja Markku Sistonen, p. 046 877 3884

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme