Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoonlahdessa rakennustyömaasta johtuvia liikennejärjestelyjä

Jaa
Espoonlahdessa sijaitseva Kipparinkatu välillä Merikarhunkuja-Ruorimiehenkatu on suljettu ajoneuvoliikenteeltä 3.4.-5.5.2023 välisenä aikana.
Kartta työmaa-alueesta ja kiertotiestä.
Kartta työmaa-alueesta ja kiertotiestä.

Ajoneuvoliikenne opastetaan kyseisenä aikana kiertoreitille, joka kulkee Lippulaivan vierestä Espoonlahdenkadun kautta. Myös ajo Espoonlahden kirkolle sekä Merenkulkijan päiväkodille kulkee Espoonlahdentien puolelta eli Merenkulkijankatua Espoonlahden uimahallin suunnasta. Kävely- ja pyörätie Kipparinkadun pohjoisreunassa sekä kulku Kipparinkentän suuntaan ovat käytössä rakennustyön aikana.

Kipparinkatu suljetaan työn ajaksi koko leveydeltään, koska tasaus kyseisessä kohdassa laskee enimmillään jopa puoli metriä.

Pahoittelemme mahdollista työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisää tietoa hankkeesta Espoon nettisivulla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Antti Mustajärvi, työmaapäällikkö
YIT Suomi Oy
puhelin 040 713 0751


Hannu Lehtikankare, rakennuspäällikkö
Espoon kaupunki
puhelin 040 518 2992

Kuvat

Kartta työmaa-alueesta ja kiertotiestä.
Kartta työmaa-alueesta ja kiertotiestä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme