Espoon kaupunki - Esbo stad

Espooseen haetaan perusturvajohtajaa

Jaa

Perusturvajohtaja toimii sosiaali- ja terveystoimen johtajana. Nykyinen perusturvajohtaja Juha Metso jää eläkkeelle alkuvuodesta 2021.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakaskuntaan kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Palveluja tarjoamassa on lähes 4000 ammattilaista.

”Espoossa haluamme tarjota laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä palveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta”, sanoo henkilöstöjohtaja Kimmo Sarekoski.

Haussa on strategisesti ja tavoitehakuisesti ajatteleva johtaja, joka tuntee sosiaali- ja terveyspalvelut niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin näkökulmasta. Tuottavuuden ja asiakaslähtöisten palvelujen kehittäminen  ovat ajankohtaisia haasteita, joten kokemus ihmisten, muutosten, palveluprosessien ja verkostojen johtamisesta sekä kumppanuuksista on tehtävässä tarpeen.

Perusturvajohtajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksina ovat ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon, riittävä toimialan tuntemus, johtamistehtävissä hankittu hyvä kokemus sekä riittävä kielitaito. Tehtävä on haettavissa 21.9.2020 saakka. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekry-järjestelmässä.

Lisätiedot:
Henkilöstöjohtaja Kimmo Sarekoski, puh. 050 351 5087

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon valtuusto hyväksyi kriittisen sote-lausunnon15.9.2020 08:19:37 EESTTiedote

Valtuusto päätti 14.9. lausunnosta, jonka mukaan esitetyn sote-uudistuksen taloudelliset vaikutukset Espoon kaupungille ovat kestämättömiä. Esitys leikkaa suoraan ja perusteettomasti kaupungin rahoitusta ja muuttaa rahoituksen rakennetta vahingollisesti. Tulojen puolitus, velkojen jääminen kaupungille, omaisuuden vastikkeeton siirto ja verorahoituksen korvautuminen valtionosuuksilla heikentävät kaupungin investointikykyä. Investointitarve ei sen sijaan juurikaan vähene.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme