Hartela

Espooseen nousee Hartelan toimesta uusi kortteli Gräsantörmälle

Jaa

Hartela rakentaa Kehä II ja Länsiväylän kulmauksessa sijaitsevalle tontille vaiheittain vuoden 2023 loppuun mennessä kolmen taloyhtiön ja näiden yhteisen maanalaisen autohallin käsittävän kokonaisuuden. Kokonaisuuteen rakentuu yhteensä 206 asuntoa ja 125 autopaikkaa. Hankkeet käynnistyivät heinäkuussa maanrakennuksella.

”Gräsantörmän alue on ollut Hartelan kaavakehityshanke ja on hienoa päästä kehitystyön jälkeen seuraamaan alueen rakentumista uudeksi asuinympäristöksi. Tavoitteenamme on kehittää jokaiselle alueelle kokonaisuuden kannalta paras lopputulos, joka varmistaa asukkaille hyvän asumisen edellytykset”, kertoo Hartela Etelä-Suomen hankekehitysjohtaja Johanna Palosaari.

Gräsantörman kohteissa tilaajina toimivat ICECAPITAL Housing Fund V Ky sekä Lumo Kodit Oy.

”On miellyttävää jatkaa pitkää yhteistyötämme ICECAPITALin ja Kojamon kanssa näiden uusien hankkeiden parissa”, kertoo Palosaari.

Hartela rakentaa pääkaupunkiseudulla kerrostalo- ja rivitaloasuntoja sekä sijoittajille että kuluttajille. Tällä hetkellä meillä on asuntohankkeita rakenteilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä Kirkkonummella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hankekehitysjohtaja
Johanna Palosaari
040 519 5860

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 520 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Hartelan Grün in der Mitte ehdolla Helsingin kaupungin Vähähiilisen viherkorttelin laatukilpailun voittajaksi24.9.2021 08:59:49 EEST | Tiedote

Vähähiilisen viherkorttelin tontinluovutuskilpailu on Helsingissä ensimmäinen, jossa arvioitiin arkkitehtuurin lisäksi myös hiilijalanjälkeä, energiatehokkuutta ja viherkerrointa. Voittajaksi ehdotettu Hartelan Grün in der Mitte tuo Verkkosaareen elämyksellisen ja muuntojoustavan terassoituvan kaupunkikorttelin, jonka erityispiirre on monikerroksinen viherrakenne.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme