Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Etäopetus jatkuu Haaga-Heliassa sunnuntaihin 27.2. asti

Jaa

Heikentyneen koronatilanteen vuoksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on päättänyt jatkaa etäopetusta sunnuntaihin 27.2. asti.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu pyrkii takaamaan opetuksen keskeytymättömän jatkumisen ja välttämään samalla tartuntojen leviämisen opetushenkilöstöön ja opiskelijoihin.

Tämän vuoksi Haaga-Helian johtoryhmä on päättänyt jatkaa etäopetusta sunnuntaihin 27.2. asti.

Kampuksilla tapahtuva välttämättömäksi katsottu lähiopetus voidaan kuitenkin tarvittaessa järjestää terveysturvallisuudesta huolehtien.

Haaga-Heliassa opiskelijoiden ja henkilöstön terveys ja turvallisuus ovat ykkösprioriteetti, jonka vuoksi kaikessa päätöksenteossaan seurataan viranomaisten määräyksiä ja ohjeita.

Kampukset ovat avoinna, mutta niiden palvelut ovat auki rajoitetusti. Suurin osa palveluista on saavutettavissa myös verkossa.

Myös henkilöstön vahvaa etätyöskentelysuositusta jatketaan helmikuun loppuun asti kaikissa niissä tehtävissä, joissa se vain on mahdollista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Jos ikäihminen ei pääse oopperaan, tuodaan ooppera heille kotiin – virtuaalinen HomeOpera esteettömien kulttuurielämysten edelläkävijänä13.5.2022 16:21:05 EEST | Tiedote

Foibekartanossa järjestetään keskiviikkona 18. toukokuuta ilahduttava oopperaelämys, kun Kansallisoopperan Koko Karita -esitys heijastetaan kartanon ikääntyneiden asukkaiden iloksi sen Päätalon salin valkokankaalle. Tapahtumatila koristellaan punaisella matolla, kukka-asetelmilla sekä antiikilla, jotta kokemus olisi mahdollisimman autenttinen. Tarjolla on myös juhlapukuja ja ehostusta niitä kaipaaville. Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme