Hankinta Helmi Oy

Etätyöt ovat tulleet jäädäkseen, nyt tarvitaan toimivia audiovisuaalisia ratkaisuja

Jaa

Neuvottelukumppanit ovat eri paikoissa. Tämä asettaa uudenlaiset laatuvaatimuksen av-neuvottelutekniikalle. Kuvan, äänen, oheistoimintojen ja helppokäyttöisyyden rooli tulee kasvamaan, kun etätöille ei näy loppua.

Etäkokoukset ovat yleistyneet koronviruksen myötä. Nyt halutaan laadukkaita AV-laitteita.
Etäkokoukset ovat yleistyneet koronviruksen myötä. Nyt halutaan laadukkaita AV-laitteita.

Kuinka tuttua onkaan, että kokouksen alussa menee viisi minuuttia laitteiden kanssa suhraamiseen, jotta ne saadaan toimintavalmiuteen? Ilmiö on peräti niin tuttu, että se on todistettu tutkimuksen keinoin. 

Vuositasolla tämä on suuri työtehokkuuden epäkohta, varsinkin kun neuvotteluihin osallistuu monia tärkeitä henkilöitä, jotka voisivat käyttää aikansa hyödyllisemminkin. 

Aika ei ole se ainut epäkohta, vaan ketutuskerroinkin on huomioitava. Psykologisesti ei ole järkevää venyttää neuvottelukumppaneiden pinnaa jo ennen kokouksen alkua.

Av-laitteiden tarvekartoitus 

- Jos tietokoneen liittäminen neuvotteluhuoneen näyttöön tai projektoriin ei onnistu heti, niin hienoista ja kalliista hifitasoisista av-laitteista ei ole vastaavaa hyötyä, tietää toimitusjohtaja-yrittäjä Jani Suonperä Hankinta Helmi Oy:stä. 

Yrityksen asentajaverkosto on erikoistunut tekemään av-asennukset ammattitaidolla myös vaativiin kohteisiin.

Av-tekniikan tehtävä on helpottaa viestintää, eikä vaikeuttaa sitä. Kun av-laitteet ovat asennettu oikein, päivitetty ajan tasalle ja henkilökunta opastettu käyttämään niitä, silloin työnteko helpottuu. Esityslaitteiden käytön helppous parantaa myös työn tuottavuutta.

Suonperä huomauttaa, että esitystekniikan helppokäyttöisyys on aina av-suunnittelun lähtökohtana. Esitystila vastaa käyttötarkoitustaan, kun tilan käyttäjä voi keskittyä työhönsä, eikä hänen tarvitse perehtyä tekniikkaan.

Siispä av-laitteiden hankintatilanteessa kannattaa huomioida aina tila, sen käyttö ja käyttäjät. Näin vältetään ylilyönnit laitehankinnoissa ja säästetään kokonaiskustannuksissa.

- Teemme av-suunnittelua sekä asennuksia yrityksille, oppilaitoksille ja julkisiin tiloihin. Neuvotteluhuoneet, koulutus- ja opetustilat, ovat tyypillisiä työskentelykohteitamme, toteaa toimitusjohtaja Jani Suonperä.

Esitystekniikka ja langattomuus

Hyvää kuvaa ja äänentoistoa tarvitaan nykyisin mitä moninaisimmissa kohteissa. Isoissa tiloissa esitystekniikan merkitys korostuu. Myös tilaisuuksien taltiointi ja suoratoisto ovat yleistyneet, joten niihin liittyvien kamera- ja äänentoistojärjestelmien pitäisi olla helposti käytettävissä.

- Nykyaikaisten digitaalisten järjestelmien ominaisuuksia ovat langattomuus ja valmius erilaisille virtuaalisille neuvotteluratkaisuille. Tilasta riippuen, kuvan ja äänen langattomaan esittämiseen on monia vaihtoehtoja, selvittää Suonperä.

Hankinta Helmi tekee av-suunnittelua ja asennuksia myös sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Jälleenmyyjille ja maahantuojille

Kodinkoneiden ja av-laitteiden jälleenmyyjille sekä maahantuojille asennuspalvelu on kuluerä, jonka hoitaminen vaatii resursseja. Ulkoistettu asennuspalvelu säästää yrityksen resursseja. Se on huoleton ja kustannustehokas. Asennuspalveluiden ulkoistamisella kulut voivat muuttua tuloiksi

Hankinta Helmi tekee kotitalouksien kodinkoneiden asennusten lisäksi vaativia asennuksia suurasiakkaille. 

Jällenmyyjien ja maahantuojien palvelukonsepti toimii avaimet käteen -periaatteella; tilauksesta, asennuksesta ja laskutuksesta palautteen käsittelyyn asti.

Vaativat asennukset vaativat erityisosaamista. Hankinta Helmen asennuspalvelu kattaa aivan kaiken esitystekniikkaan kuten esimerkiksi näytön, äänentoiston, videotykit ja valkokankaat. Myös Digital Signage- ja langattomat av-järjestelmät ovat osa asennuspalvelukonseptia.

Hankinta Helman maan kattavasta asentajaverkostosta löytyy ammattiasentaja kohteen tarpeiden mukaan. Tarvittaessa asentaja hoitaa myös laitteiden käyttökoulutuksen ja -vaihdot sekä päivitykset.

Yksinkertaisesti ilmaistuna Hankinta Helmen asennuspalvelu luo lisäarvoa loppukäyttäjälle ja kilpailuetua jälleenmyyjille.

Lisätietoja:

www.hankintahelmi.fi 

toimitusjohtaja Jani Suonperä 045 6635 644
Avainsanat

Kuvat

Etäkokoukset ovat yleistyneet koronviruksen myötä. Nyt halutaan laadukkaita AV-laitteita.
Etäkokoukset ovat yleistyneet koronviruksen myötä. Nyt halutaan laadukkaita AV-laitteita.
Lataa
Hienoista ja kalliista AV-laitteista ei ole hyötyä, jos ne eivät ole helposti käytettävissä.
Hienoista ja kalliista AV-laitteista ei ole hyötyä, jos ne eivät ole helposti käytettävissä.
Lataa
Hankinta Helmi Oy:n toimitusjohtaja Jani Suonperä.
Hankinta Helmi Oy:n toimitusjohtaja Jani Suonperä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hankinta Helmi Oy
Maininkitie 14 C 38
02320 Espoo

+358 45 6635 644http://www.hankintahelmi.fi

Asiantuntemusta ja osaavaa palvelua

Laadukkaille asennuspalveluille on kasvava tarve. Hankinta Helmellä on pitkä kokemus valtakunnallisesta asennuspalveluiden tuottamisesta.

Asiakkaanamme saat valikoituneen ja monipuolisiin asennuksiin kykenevän, eri puolille Suomea ulottuvan asentajaverkoston ja yhden ainoan tilauskanavan kaikille laiteasennuksille.

Asennuspalvelumme kattavat mm. AV-esitystekniikan, kodinkoneet ja viihde-elektroniikan laitteet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hankinta Helmi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme