Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Ett program för egenkontroll av social- och hälsovårdstjänsterna och räddningsväsendet godkändes

Dela

Välfärdsområdesstyrelsen godkände ett program för egenkontroll av social- och hälsovårdstjänsterna och räddningsväsendet. Syftet med programmet för egenkontroll är att säkerställa tillgången till tjänster, tjänsternas kvalitet, verkningsfullhet och likvärdighet inom välfärdsområdet.

Syftet med programmet för egenkontroll är att fastställa och styra egenkontrollen av de tjänster som Västra Nylands välfärdsområde ordnar. Enligt grunderna för intern kontroll är egenkontroll ett delområde inom den interna kontrollen som syftar till att tjänsternas kvalitet och kraven på servicenivån uppfylls.

Avsikten med egenkontrollen är att producera kvalitetskontroll och riskhantering, som är förutseende, sker under verksamhetstiden och i efterhand vid ordnandet och produktionen av tjänster, och att säkerställa kontinuiteten. Målet är att trygga klient- och patientsäkerheten. Verksamheten utvärderas och utvecklas kontinuerligt ur kundens synvinkel.

Föredragningslistans beslutsärenden godkändes i enlighet med förslagen.

Nyckelord

Kontakter

Mia LaihoLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja / Ordföranden för Västra Nylands välfärdsområdesstyrelse

Tel:050 433 6461mia.laiho@eduskunta.fi

Om

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 33 / PB 33
02033 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Västra Nylands välfärdsområde

https://www.luvn.fi

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovården och räddningsväsendets tjänster för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis från 1.1.2023.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Webbplats: www.luvn.fi 

Följ Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Genom samarbete säkerställs en trygg överföring av serviceproduktionen till välfärdsområdet30.11.2022 14:47:34 EET | Tiedote

Ansvaret för att ordna social- och hälsovårdstjänsterna och räddningstjänsterna överförs från kommunerna till välfärdsområdet den 1 januari 2023. I Västra Nyland är genomförandet av överföringen en exceptionellt utmanande process eftersom välfärdsområdets administrativa strukturer i stor utsträckning byggs upp som nya lösningar och tidtabellen är snäv.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum