Veikkaus Oy

Eurojackpotin juhannusaaton arvonnassa ei löytynyt täysosumia - Espooseen 258 000 euron voitto

Jaa

Eurojackpotin juhannusaaton arvonnassa (kierros 25/2022) ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa. Tiistaiarvonnan potissa on noin 56 miljoonaa euroa.

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.

Eurojackpotin Perjantaiarvonnan (kierros 25/2022) oikea rivi on 13, 24, 30, 35 ja 48. Tähtinumerot 4 ja 5.

Juhannusaaton arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa. Tiistaiarvonnan potissa on noin 56 miljoonaa euroa.

Illan arvonnassa löytyi kaksi 5+1 -tulosta, joilla voitti 917 865 euroa. Voitoista toinen osui Saksaan ja toinen Ruotsiin.

Suomeen osui yksi 5+0 -tulos, jolla voitti 258 816 euroa. Voitto osui espoolaisen nettipelaajan kolmen osuuden porukkapeliin. Voittajalla oli itsellään kaksi osuutta voittorivistä ja kolmas osuus oli toisella espoolaisella nettipelaajalla.

Espoon voiton lisäksi 5+0 -rivejä oli pelattu yksi Saksassa, yksi Norjassa ja yksi Sloveniassa.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 8 1 7 7 5 3 1.

Täysosumia Jokerista ei löytynyt. Kuusi oikein -rivejä oli pelattu kolme kappaletta. Nettipelaaja Helsingistä ja viiden osuuden nettiporukka, jossa oli osakkaita ympäri Suomea, voittivat tuplatulla Jokerilla 40 000 euroa. Lisäksi nettipelaaja Kuopiosta voitti 20 000 euroa.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Lissabon 28. Lomatonneja voitettiin juhannusaattona kahdeksan kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme