Veikkaus Oy

Eurojackpotin päävoitto kohoaa 39 miljoonaan euroon – Suomeen lähes 150 000 euroa

Jaa
Eurojackpotin perjantaisessa arvonnassa kierroksella 10/2023 ei löytynyt yhtään täysosumaa. Ensi viikon tiistaina potissa on noin 39 miljoonaa euroa.

Arvonnan oikea rivi on 6, 17, 22, 39 ja 46. Tähtinumeroiksi arvottiin 5 ja 12.

Kierroksen suurimmat voitot kuitataan 5+1-tuloksella. Niitä löytyi kuusi kappaletta: neljä Saksasta ja yhdet sekä Ruotsista että Unkarista. Osuman arvo on 304 889 euroa.

5-0-tuloksia oli pelattu seitsemän kappaletta, joista viisi Saksassa ja yhdet Unkarissa ja Suomessa. Suomen voitto napsahti Turengin Tokmannilla kuponkinsa sisään jättäneelle, ja osuman arvo on 147 380 euroa.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 1 7 3 2 5 1 4. Arvonnassa ei löytynyt täysosumia tai kuusi oikein -tuloksia.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on Peking 98. Tuhannen euron voittoja lähti jakoon 11 kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme