Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti kohoaa noin 20 miljoonaan euroon - Mäntsälään 40 000 euron voitto Jokerista

Jaa
Eurojackpotin tiistain arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten perjantaina pelin potti kohoaa noin 20 miljoonaan euroon.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.

Eurojackpotin kierroksen 19/2023 oikea rivi on 6, 11, 29, 34 ja 39. Tähtinumerot 2 ja 3.

Täysosumia ei löytynyt, joten perjantaina Eurojackpotin potti kohoaa noin 20 miljoonaan euroon.

5+1 -tuloksia oli pelattu kaksi kappaletta. Tanskaan ja Unkariin matkasivat 454 431 euron potit.

5+0 -tuloksia löytyi yhdeksän kappaletta ja niillä voitti 56 950 euroa. Voitoista viisi osui Saksaan, yksi Unkariin, yksi Norjaan, yksi Tšekkiin ja yksi Puolaan.

Suomeen tuli kolme kappaletta 4+2 -oikein rivejä, joilla voitti 6 503 euroa.

Tiistai-Jokerin oikea rivi on 4 6 3 6 9 1 5.

Jokerista ei löytynyt täysosumia. Kuusi oikein -rivejä oli pelattu yksi kappale. Nettipelaaja Mäntsälästä voitti 40 000 euroa, kun hänen Jokerinsa oli pelattu tuplattuna ja viimeinen numero osui oikein.

Tiistain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Ottawa 74. Lomatonneja voitettiin viisi kappaletta.

Kuponkipelien, kuten Eurojackpotin, Vikingloton, Loton ja Jokerin, pelaaminen edellyttää 15.5. alkaen tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme