Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti kohoaa noin 25 miljoonaan euroon - Taipalsaarelle ja Ylöjärvelle 306 000 euron voittopotit

Jaa
Eurojackpotin perjantain arvonnassa (kierros 19/2023) ei löytynyt täysosumia. Tiistaina Eurojackpotin arvonnan potissa on noin 25 miljoonaa euroa.

Eurojackpotin perjantain arvonnan oikea rivi on 10, 27, 30, 32 ja 34. Tähtinumerot 5 ja 8.

Täysosumia ei löytynyt, joten tiistaina Eurojackpotin potti kohoaa noin 25 miljoonaan euroon.

Illan arvonnassa löytyi viisi kappaletta 5+1 -oikein tuloksia, joilla voitti 325 560 euroa. Voitoista kaksi osui Saksaan, kaksi Tanskaan ja yksi Norjaan.

Suomeen tuli perjantaina kaksi 5+0 -voittoa. Nettipelaaja Ylöjärveltä ja nettipelaaja Taipalsaarelta voittivat 306 001 euroa. Lisäksi yksi 306 001 euron voitto matkasi Tšekkiin.

Veikkaus.fi:ssä rivinsä pelanneet voittajat saavat pottinsa suoraan pankkitililleen.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 6 8 5 0 9 8 6. Täysosumia ei löytynyt. Kuusi oikein -rivejä oli pelattu yksi kappale ja sillä voitti 20 000 euroa.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Singapore 13. Lomatonneja voitettiin viisi kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Veikkauksen kuponkipelien, kuten Eurojackpotin, Vikingloton, Loton, Kenon ja Jokerin, pelaaminen edellyttää 15.5. alkaen tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme