Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti kohoaa noin 48 miljoonaan euroon

Jaa
Eurojackpotin tiistaiarvonnassa (kierros 11/2023) ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa. Perjantaina Eurojackpotin potissa on noin 48 miljoonaa euroa.

Eurojackpotin tiistain arvonnan (kierros 11/2023) oikea rivi on 9, 16, 32, 34 ja 48. Tähtinumerot 2 ja 6.

Illan arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten perjantaina Eurojackpotin potti kohoaa noin 48 miljoonaan euroon.

5+1 -oikein rivejä löytyi yksi kappale. Saksassa pelatulla rivillä voitti 1 117 249 euroa.

5+0 -riveillä voitti 126 015 euroa. Voittorivejä oli pelattu yksi Saksassa, yksi Hollannissa, yksi Ruotsissa, yksi Espanjassa ja yksi Tanskassa.

Korkeimmat Suomesta löytyneet tulokset olivat 4+2 -oikein rivejä. Niillä voitti 4 518 euroa ja Suomesta voittoja löytyi kaksi kappaletta.

Tiistai-Jokerin voittorivi on 7 5 6 3 1 9 5. Kahden ylimmän voittoluokan tuloksia ei löytynyt.

Tiistain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Rio de Janeiro 100. Lomatonneja voitettiin viisi kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Kuponkipelien, kuten Eurojackpotin, pelaaminen edellyttää pian tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme