Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti nousee noin 36 miljoonaan euroon - Vaasaan 257 000 euron voitto

Jaa
Eurojackpotin arvonnassa ei löytynyt perjantaina (kierros 31/2022) täysosumia. Pelin potti kohoaa tiistain arvonnassa noin 36 miljoonaan euroon.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.

Eurojackpotin perjantain (kierros 31/2022) oikea rivi on 10, 12, 17, 31 ja 49. Tähtinumerot 2 ja 8.

Täysosumia ei löytynyt, joten tiistaina Eurojackpotin potti kohoaa noin 37 miljoonaa euroon.

Suomeen osui yksi 5+1 -oikein tulos. Vaasalainen nettipelaaja voitti 257 580 euroa. Veikkaus.fi:ssä rivinsä tehnyt vaasalainen saa voittonsa suoraan pankkitililleen.

5+1 -voittoja löytyi lisäksi kolme Puolasta, kaksi Saksasta ja yksi Italiasta.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 3 6 1 5 9 2 3. Täysosumia ei löytynyt. Kuusi oikein -tuloksia löytyi kaksi kappaletta. Toinen riveistä oli pelattu tuplattuna ja sillä voitti 40 000 euroa. Toisella Jokerin kuusi oikein -rivillä voitti 20 000 euroa.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Dublin 95. Lomatonneja voitettiin yhdeksän kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme