Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti nousee noin 47 miljoonaan euroon - Suomeen kaksi 131 000 euron porukkavoittoa

Jaa

Eurojackpotin perjantain arvonnassa (kierros 47/2022) ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa. Tiistaina Eurojackpotin potti kohoaa noin 47 miljoonaan euroon.

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.

Eurojackpotin perjantain arvonnan oikea rivi on 4, 6, 8, 42 ja 48. Tähtinumerot 6 ja 11.

Illan arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa. Tiistaina Eurojackpotin potissa on noin 47 miljoonaa euroa.

Arvonnassa löytyi kaksi 5+1 -oikein tulosta, joilla voitti 932 852 euroa. Voittorivit on pelattu Ruotsissa ja Slovakiassa.

Suomeen osui perjantaina kaksi 5+0 -tulosta. Molemmat voitot osuivat viiden osuuden porukkapeleihin, jotka on pelattu Riihimäen K-Citymarketissa ja Tuurissa Keskisen Kyläkaupan Tavarapuodissa. Kumpikin viiden osuuden porukka pääsee jakamaan 131 521 euron potit, eli yhden porukkaosuuden voitto on 26 304 euroa.

5+0 -rivejä löytyi lisäksi neljä Saksasta, yksi Tanskasta ja yksi Espanjasta.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 6 9 0 1 0 1 4. Kahden ylimmän voittoluokan tuloksia ei löytynyt.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Tukholma 3. Lomatonneja voitettiin kuusi kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Kuponkipelien, kuten Loton, pelaaminen edellyttää pian tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme