Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti nousi noin 20 miljoonaan euroon – Suomeen 274 000 euron voitto

Jaa

Perjantaina (kierros 22/2022) arvotusta Eurojackpotista ei löytynyt täysosumia, joten ensi viikon tiistaina (kierros 23/2022) potissa on noin 20 miljoonaa euroa.

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.

5+1-tuloksia löytyi kuusi kappaletta, joista yksi Suomesta. Reilun 274 000 euron voitto osui nettipelaajalle Espooseen. Hän saa nettipelaajana voittonsa suoraan tililleen. Muut 5+1-voitot menivät Norjaan, Slovakiaan ja Saksaan (x3).

5+0-tuloksia löytyi yhdeksän kappaletta. Noin 103 000 euron voitot menivät Saksaan (x4), Tanskaan (x2), Sloveniaan, Ruotsiin ja Slovakiaan.

Eurojackpotin Perjantaiarvonnan (kierros 22/2022) oikea rivi on 4, 22, 27, 39, 41 ja tähtinumerot 1 ja 9.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 5 1 7 5 3 3 0. Jokerista löytyi kolme 6 oikein -tulosta, joista kaksi oli tuplattuja. Tuplaamaton voitto oli 20 000 euroa ja tuplatut 40 000 euroa.

Lomatonnin oikea rivi on Ottawa/Pietari 41.* Tuhannen euron päävoittoja voitettiin neljä kappaletta.

*Lomatonnin pelattavissa olevien 60 kaupungin joukossa oli aiemmin kaksi venäläistä kaupunkia, jotka vaihdettiin uusiin torstaina 2.6.2022. Moskova vaihtui Splitiin ja Pietari Ottawaan. Sen jälkeen poistettuja kaupunkeja ei ole voinut enää pelata. Poistetun kaupungin sisältämät kestopelit ovat normaalisti voimassa ja ne voittavat, mikäli arvonnassa tulee poistetun kaupungin korvaava kaupunki tulokseksi. Tuloksissa esitetään kestopelien siirtymän ajan molemmat kaupungit.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme