Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti pomppaa 26 miljoonaan euroon

Jaa

Eurojackpotin tiistaina suoritetussa arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten perjantaina tavoitellaan 26 miljoonan euron päävoittoa.

Eurojackpotin tiistain arvonnan (kierros 23/2022) oikea rivi on 5, 7, 45, 48 ja 49. Tähtinumerot ovat 3 ja 8.

Arvonnan suurimmat voitot löytyivät 5+1-tuloksilla, joita tällä kierroksella osui kaksi kappaletta. Hieman yli 370 000 euron voitot lähtivät Tanskaan ja Saksaan.

Paras Suomesta löytynyt tulos oli 4+2, jolla voitti 3825,10 euroa.

Tiistai-Jokerin voittorivi on 0 7 0 2 6 5 3. Jokerista ei löytynyt voittoja kahdesta suurimmasta voittoluokasta.

Tiistain Lomatonnin voittorivi on Pariisi 86. Tuhannen euron voittoja lähti jakoon neljä kappaletta.

Eurojackpot uudistui kierroksella 12/2022 ja jatkossa pelissä on arvonnat kaksi kertaa viikossa: tiistaisin ja perjantaisin. Eurojackpotin ensimmäinen Tiistaiarvonta suoritettiin 29.3. (kierros 13/2022). Tiistai- ja Perjantaiarvonnoilla on yhteinen potti, joka kasvaa aina, jos täysosumaa ei arvonnassa löydy. Parhaimmillaan Eurojackpotin potti voi nykysääntöjen mukaan kasvaa 120 miljoonaan euroon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme