Veikkaus Oy

Eurojackpotissa jaossa 60 miljoonaa - Suomeen yli 700 000 euron voitto

Jaa

Eurojackpotin perjantain kierroksella 2/2023 ei löytynyt täysosumia. Ensi viikon tiistaina jaossa on noin 60 miljoonaa euroa.

Perjantain arvonnan oikea rivi on 7, 14, 34, 41 ja 49. Tähtinumeroiksi arvottiin 4 ja 9.

Suurimmat voitot lähtivät jakoon 5+1-tuloksilla, joista yksi oli pelattu Suomessa. Kaksi muuta ovat Saksasta ja Espanjasta. Jokaisen osuman arvo on 718 548 euroa.

5+0-tuloksia löytyi 11 kappaletta. Niistä kuusi oli pelattu Saksassa, kaksi Tanskassa, kaksi Norjassa ja yksi Ruotsissa. Voittojen arvo on 110 517 euroa.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 2 3 2 6 9 2 3. Kuusi oikein -tuloksia löytyi kaksi kappaletta. Niillä voittaa 20 000 euroa.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on Delhi 38. Tonneja lähti jakoon yhdeksän kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme